Rak

Biće ovo uspešna godina za predstavnike ovog znaka. Ovaj period će vas naterati da naporno radite i bavite se sopstvenim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, u trenutku u kome se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negde, u vašoj blizini.

Pročitajte i Godišnji horoskop za 2020. godinu: Sve detaljno o ljubavi, poslu, zdravlju, porodici i parama

Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara.

Ljubavni horoskop za 2020. godinu
Foto: freepik.es

Lav

reklame

Pravi “kralj” ljubavnih veza u narednoj godini biće Lav. Ova godina će biti obeležena zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju. Brzo ćete se zaljubljivati, ali i odljubljivati, sve do druge polovine godine kada ćete sresti osobu koja će vas očarati i sa kojom ćete poželeti da osnujete porodicu.

Zauzete Lavove očekuje proširenje porodice.

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Devica

Devica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati da pobegne od nje, ali budite svesni činjenice da će 2020. da promeni mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobediti. Posebna osoba će ušetati vaš život.

Pod uticajem Saturna, zauzete Device će se suočiti sa sukobima sa partnerom. Važno je da u takvim situacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja.

za nastavak horoskopa klikni ovde

loading...