LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2016. GODINU: Vage će uživati više nego ikad, Blizancima moguć razvod

0
26265

DEVICA 

Slobodne Device će imati mogućnost da grade svoj ljubavni život na način kakav oni žele. Želeće da imaju više slobode, a manje obaveza, ali ni mogućnost braka nije isključena rođenima u poslednjoj dekadi. Uglavnom će partnera tražiti među medicinskim radnicima (doktorima, medicinskim sestrama) i u bolničkom okruženju, ali i među kolegama sa posla. Device u vezi pokušaće da svoju viziju ljubavi nametnu partneru. Očekivaćete od njega da čini sve ono što vi radite za njega. U februaru i martu bićete puni samopouzdanja i vrlo hrabri. Budite mudri pa smanjite svoja očekivanja i budite darežljiviji prema partneru, jer to je jedini recept za srećnu i uspešnu vezu. Neke od Devica u ozbiljnoj vezi odlučiće se na brak u martu. Device u braku će diktirati uslove u svojoj porodici pa bi trebalo da budu spremne na izvesne promene unutar nje. Bićete izuzetno privrženi supružniku, ali nije nemoguće da potražite uzbuđenje mimo braka. U maju će biti divan period za vas dvoje, u julu više koristite više razum nego osećanja a tokom oktobra će vam odnos će biti izuzetno strastven.

Pročitajte i  Emotivni vatromet od januara do decembra: Najpovoljniji periodi za ljubav u 2019. godini za svaki horoskopski znak

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015: Koga čeka susret sa sudbinskom ljubavi, ko sumnja u svoja osećanja, a ko uživa u avanturama?

Zbog ovakvih odluka ispaštamo celog života
LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2016. GODINU

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.