Ovo su domaći afrodizijaci od kojih svakom domaćem alfa mužjaku skače ponos. Barem tako kažu

Španci imaju mušicu, Hju Hefner drmne čarobnu plavu pilulicu posle svakog obroka a Srbi? Kod nas čak i erekcija počinje na tanjiru. Ovo su domaći afrodizijaci od kojih svakom domaćem alfa mužjaku skače ponos. Barem tako kažu.
kobasice

Peglana kobasica

Kada Piroćancu nije žao da da pare za jelo, znaš da vredi. Peglana kobasica je specijalitet baš iz ovog kraja, a kada ni pune grudi ni puna kasica ne pomognu tamošnjem muškarcu da se oraspoloži za akciju, ovaj specijalitet sigurno hoće. Peglana kobasica je od magarećeg mesa, pa je tu možda objašnjenje što je muškarac posle nje tvrdoglav. Ako ništa drugo, onda tamo dole.

reklame

Testisi od bika

Kada ti rog zakaže, a ti se uzdaj u bika. Ferdinand je možda mirisao cveće, ali širom Srbije važi mišljenje da testisi bika u krevet donose proleće. Koliko su fascinirani ovim delom tela gospodina goveda pokazuje i činjenica da se svake godine u Gornjem Milanovcu održava “Mudrijada”, takmičenje u spremanju testisa. I kuvari a i slanokusci uživaju da naglase kako je baš ovaj specijalitet dobar za potenciju. Pa, zbog izgleda ga sigurno ne prave.

Semenke bundeve

Retko kome je bundeva prva asocijacija na seks ali eto. Jedno od narodnih verovanja je da ova biljka pomaže u potenciji a to možda leži u asocijaciji između njenog i muškog semena. Bilo kako bilo, nije naš narod naivan. Istraživanja pokazuju da cink koji se nalazi u ovoj namirnici potpomažu stvaranju testosterona. Toliko o tome da bake i deke ne znaju o čemu pričaju.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...