Ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2018
Ljubavni horoskop za mart 2019

Ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2018: Proleće je uzelo zamaha, sve cveta i buja, pa tako i emocije. Saznajte kome će zvezde biti naklonjene u ljubavi, a kome baš i ne tokom prve polovine aprila 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Ako pokušate da stanete na kraj svemu što vam smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je da se povučete i pričekate. Vaše samopouzdanje biće ovih dana na kratkotrajnom iskušenju, ali ljubavlju i verom u partnera sve ćete brzo savladati.

BIK

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli da povredite voljenu osobu. Imajte mere, pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte s prijateljima koji su inspirativni.

BLIZANCI

reklame

Svoju sreću u privatnom životu podelićete s bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudićete se da budete ljubazniji u odnosu s voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno, pa ćete poboljšati komunikaciju.

Ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2018

RAK

Vaš ljubavni život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

LAV

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek posle shvatiti da tu ima i nešto više.

DEVICA

Neki će uleteti u površnu vezicu zbog seksa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

loading...