Ljubavni horoskop za jun 2019
Ljubavni horoskop za jun 2019

Ovan

Ovnovi će otkriti nešto izuzetno novo o ljubavi. Možda je to nešto novo vezano za njihove partnere ili nešto izuzetno emocionalno o samoj ljubavi, što ranije nisu doživeli.

Biće ovo godina otkrića za vas, a ako ste dovoljno pažljivi, primetićete da će vam se pojaviti ceo nov svet ljubavi. Obratite pažnju, vaš partner bi mogao da bude taj koji će otkriti te stvari.

Bik

reklame

Bikovi će ove godine imati pravu divlju vožnju na velikom ringišpiilu. Dok njihovi odnosi s istom osobom mogu da opstanu, njihove emocije će doživeti svet promena. U vezi će dolaziti do ekstremnih uspona i ekstremnih padova, piše The wild child.

HOROSKOP: Saznajte koji to znakovi konačno sreću ljubav svog života do kraja 2018. godine

Godina može da bude teška, ali vaši će odnosi postati jaki kao nikada pre. Budite strpljivi i ne pokušavajte da reagujete, vaš partner bi mogao da bude vaša najveća snaga ove godine. Držite ga vrlo blizu.

Blizanci

Blizanci će u svom ljubavnom odnosu doći do epskih visina. Tu će biti i nekih novosti i vaš partner će se dodatno truditi da osveži odnos. Obratite pažnju na njegov trud. A za one koji nisu u vezi, bće promjena u onome što želite od svog partnera.

Godina će doneti zrelost vašim mislima i potreba za smirivanjem biće dominantan osećaj u srcu i umu.

loading...