Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019.
Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019: Iako nam nailaze hladniji dani, daleko od toga da će biti sve umrtvljeno i monotono na emotivnom planu svih pripadnika Zodijaka. Saznajte odmah u kojoj meri će vas pratiti sreća u ljubavi u prvoj polovini novembra 2019. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

U privatnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

BIK

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019: Riba vuče smelije poteze, Bik osvaja, Strelac mora da se suoči sa problemom
Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019: Riba vuče smelije poteze, Bik osvaja, Strelac mora da se suoči sa problemom

BLIZANCI

reklame

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate da budete srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznaćete da trenutno niste u bajci.

RAK

Vaš ljubavni život ovih dana imaće novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

LAV

Opet ćete da se fokusirate na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

DEVICA

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

loading...