Ljubav na prvi pogled
Ljubav na prvi pogled

Ljubav na prvi pogled: Da li ste ikada bili sa muškarcem sa kojim ste odmah pri prvom susretu, na prvi pogled osetili jaku privlačnost, hemiju i leptiriće u stomaku?

Osetili ste kako struja doslovno prosto leti između vas i pali iskrice koje su prštale okolo. Bili ste toliko seksualno sinhronizovani da je odlazak u krevet sa njim poljuljao vaš svet. Bilo vam je očigledno da je bio zainteresovan i opčinjen koliko i vi.

MOMENTALNA HEMIJA I SEKSUALNA PRIVLAČNOST KAO RECEPT ZA NEVOLJU

Koja žena ne želi iskusiti vrelu seksualnu hemiju, onakvu kakvu je gledamo na TV-u, u filmovima i čitamo o njoj u romantičnim romanima? Ukoliko ste tip žene koja koristi ovu vatrenu iskru da meri potencijal muškarca u vezi, ona se možda neće ispostaviti baš tako sjajnom kao što mislite.

Nažalost, seksualna privlačnost samo je deo kompleksnosti veze i ljubavi i često nas može zavarati svojim intenzitetom da pomislimo da se iza nje krije mnogo više, nego što je to zapravo slučaj. Stoga, evo 7 stvari koje morate znati pre nego što strmoglavo odaberete nekoga samo na osnovu jake hemije.

Ne propustite: Ljubav kao droga: Da li ste zavisni od ljubavi

DA, SIGURNO ĆE VAM BITI DOBRO U KREVETU

reklame

Kada osetite momentalnu hemiju i privlačnost prema muškarcu, najverovatnije je da ćete se odlično provesti u postelji. Naravno, ovo nije uvek tačno, ali u većini slučajeva, u stanju ste to da ocenite. Jer, kako i da ne bude fenomenalno pored takvih iskrica?

Ovakva vrsta seksualne energije dramatično vas zbližava, kao ništa drugo. Stoga, požurićete čak i previše da skinete odeću i udovoljite ovom nagonu, ne obazirući se na bilo šta drugo.

Ljubav na prvi pogled
Ljubav na prvi pogled

PRODUŽAVANJE VRSTE

Vrela hemija odnosi se na našu najiskonskiju prirodu. Na kraju krajeva, prvobitna svrha seksualnih susreta bila je osigurati opstanak ljudskog roda razmnožavanjem. Seksualna hemija postoji kako bismo nastavili da naseljavamo Zemlju.

Priroda je programirala i utkala intenzivne faktore privlačenja u naš DNK, kako bi nam pomogla da prepoznamo genetski kvalitetnog i nama kompatibilnog partnera i stvorimo zdrave bebe. Moglo bi se reći da ovu igru ipak ne vodite vi, već priroda duboko ukorenjena u vama, i zato ne dozvolite da vas lako prevari.

INTENZITET POMUTI FOKUS

Intenzitet hemije i seksualne privlačnosti često nas dovodi do toga da pogrešno protumačimo realno stanje iza kulisa.

Ne propustite: On samo hoće pi**e: 13 tipova muškaraca koji su i dalje slobodni

Ipak, mnoge žene svih uzrasta imaju pogrešno uverenje da ova jaka trenutna strast znači mnogo više nego što je to zaista slučaj. Seksualna hemija, nažalost, često nije ništa više od toga – već samo intenzivna seksualna privlačnost koju nije lako ni poreći, ni zanemariti.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...