Ljubavni horoskop za mart 2019

Gotovo uvek možemo da osetimo da se nešto u vezi događa jer odjednom je sve drukčije. Ali ne možemo uvek da budemo sigurni šta, a crvić sumnje svrdla. Tada treba obratiti pažnju na ovih 10 tipičnih znakova neverstva

Verovatno nema goreg i više razočaravajućeg osećaja od shvatanja da te suprug/verenik/dečko vara. Srca ostaju slomljena, neretko stvari i nepopravljive, pa uvek mislimo da je bolje i saznati istinu što pre. Ovih 10 univerzalnih znakova otkrivaju ponašanje prosečnog varalice, pa ako imaš ikakve sumnje – obrati pažnju na njih.

1. Učestalo menjanje lozinki

Iako smatramo da su lozinka maila ili društvenih mreža lične stvari, nikad ne bi trebalo doći do tačke kad ishod veze zavisi i od toga hoće li ona moći da dobije uvid u njegov Facebook inbox. Ipak, mnogi parovi nemaju lozinke ili svojevoljno dele, pa u slučaju da primećuješ kako svako malo menja lozinke za mobilnom, emailu ili društvenim mrežama, vrlo verovatno nešto krije.

reklame

2. Izgled društvene mreže

Uverili smo se sto puta da ima i varalica koje otvoreno pokazuju da su u braku ili vezi i sve to izgleda vrlo lepo spolja, a onda se kasnije sazna da je dosad imao već tri ljubavnice… Međutim, prosečna varalica potrudiće se da njegov profil na bilo kojoj društvenoj mreži izgleda što više single. Skrivanje fotki s tobom je LOŠ znak. Naravno, napravi li Tinder već može da leti kroz prozor!

3. Navike vezane za mobilni telefon

Zdrave veze su otvorene, u njima nema tabua. Ako tvoj dragi kad mu zazvoni telefon odmah odlazi u drugu prostoriju iz koje ne možeš da čuješ razgovor, pripazi. Naravno, možda je to samo poslovni poziv, ali tu ćeš moći da iščitaš i govor tela nekoga ko laže ili krije nešto.

4. Smanjena ili povećana želja za intimnošću

Najčešće se intimnost u odnosu smanjuje kada muškarac dobija šta želi i van kuće. Ali u nekim slučajevima i povećava se doza seksa jer se oseća krivo zbog toga što radi.

SVIĐAŠ MU SE, ALI SAMO ZA SEKS: Ako on ovako vodi ljubav sa tobom, budi svesna da ga pokreće sirova požuda a ne ljubav!

5. Očišćena istorija pretraživanja na kompjuteru

Ko uopšte misli na ovo?! Naime, ako redovno čisti “history” na kompjuteru ili laptopu, to radi iz sigurnosnih razloga – ali ne radi cookijea ili čega već, nego jer želi da prikrije svoje tragove.

6. Učestalost društvenih aktivnosti

Tvoj dragi nije baš bio super socijalan ali sada svake nedelje ima nekakvo društveno događanje? “Muški” izlazak ili poslovni party jednako kao i kasni ostanak na poslu su dobri i česti izgovori za odlazak ljubavnici.

loading...