7. Povećani troškovi

Čini ti se da vam je na kraju meseca račun prazniji nego inače? Pogledaj gde odlazi novac. Doduše, varalice najčešće dižu novac i barataju kešom kako se ne bi mogli pratiti troškovi…

8. Fizički izgled

Nemoj pogogešno da skačeš zbog ovu. Ako tvoj dragi ima uvećanu potrebu da izgleda bolje, možda to radi jer se trudi da izgleda profesionalnije, a možda i da tebi malo udovolji. Međutim, ako primietiš ovu stavku uz više njih s popisa, onda bi mogla da budeš u problemu. Pri varanju, ljudi najčešće porade na svemu što su dosad zapostavljali, pa tako i na izgledu. Počeo je da vežba, drži dijetu, kupuje novu odeću, sav je pun sebe i blista… Super za njega, a je li i za tebe?

9. Krivi te za sve

reklame

Nebitno je li vezano za vašu vezu, dom, decu ili nešto što se događa na poslu ili van kuće, kriviće te i za to da se osećaš zaista loše.

10. Učestalost poklona

Mnoge varalice pokušaće da sakriju pred partnerkom to što rade (mada ima i onih slučajeva kad baš žele da budu uhvaćeni jer nemaju snage da samo prekinu vezu). Ako odjednom počne da donosi cveće kao da je Dan zaljubljenih ili tvoj rođendan, pa još dobijaš poklone, a pre nije bio tako darežljiv tip, zapitaj se šta bi iza toga moglo da se krije.

Postoje li četiri ili više znakova od ovih 10, nešto čudno se događa. Naravno, nećemo reći da te dragi 100 posto sigurno vara, ali možda se tako nešto sprema. Budi oprezna da ga ne optužiš za nevestvo pre nego što proveriš sve. Pre svega, probaj rda azgovaraš s njim da shvatiš šta se događa, a ako postoji problem, probajte da radite na njemu i spasite vaš odnos.

P.S. Svi ovi znakovi otkrivaju i tebe, ako si slučajno odlučila da kreneš tim putem…

miss7.24sata.hr

loading...