LAJKUJ MU OVO I ZALJUBIĆE SE U TEBE KAO BLESAV! Najkraći put do muškog srca preko Facebook-a

Svaka devojka je makar jednom upala u zamku da svojoj simpatiji lajkuje i komentariše sve i svašta na Fejsu, ne bi li mu privukla pažnju. Potpuno pogrešno! Druga krajnost je da ga samo uhodiš po društvenim mrežama, a da od stida ne ostavljaš nikakvu poruku niti lajk…

Ni jedno ni drugo te neće odvesti daleko, ali zato će ti ovi trikovi osigurati put do njegovog srca. Evo šta tačno da mu lajkuješ da potpuno odlepi za tobom:

Sliku kućnog ljubimca

Umesto na njegovu profilnu, lajk mu lupi ispod fotografije kućnog ljubimca. U svakom od nas čuči mali narcis, ali balavljenje nad fotografijom njegovih perfektnih trbušnjaka je totalni ćorsokak. On će uživati u pažnji, ali nijednog frajera istinski ne zanimaju ribe koje za njim otvoreno uzdišu.

KAKO DA NATERAŠ MUŠKARCA DA TE JURI: Mali trikovi da trči za tobom kao kuče

reklame

S druge strane, ljubimac je njegova slaba tačka i to može biti tvoja karta za ljubav.

ljubimac

Omiljeni film, knjigu ili muziku koju je okačio

Nema bržeg načina da doprete do nekog nego preko zajedničkih interesovanja. Naravno da ne treba da mu lajkuješ svaku objavu koju izbaci. Pažljivo biraj i odluči se za onu za koju proceniš da mu najviše znači. Podrazumeva se da to ne treba da bude nešto potpuno daleko od tvog srca, pošto na licemerju ne može da se gradi ništa vredno.

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.