Rečenice zbog kojih će se zaljubiti u tebe
Rečenice zbog kojih će se zaljubiti u tebe

Rečenice zbog kojih će se zaljubiti u tebe: Ukoliko neko vreme niste plovili vodama zabavljanja i flertovanja, moguće je da se osećate nesigurno, i ne snalazite se najbolje – poput ribe na suvom.

Niste sigurni kako da mu priđete, ili kako da ga osvojite, na zrelijem, ozbiljnijem nivou.

Više u igri nije samo fizički izgled, već tražite onu „dublju konekciju“. Ne brinite, jer imamo rešenje za vas. Pripremili smo 9 rečenica koje svaka zrela, ostvarena Zverka želi da čuje od inteligentne, samouverene i seksi Lepotice kao što ste vi, kojima ćete mu pomutiti um dok trepnete.

SVIĐAŠ MI SE

reklame

Kada postanemo zreli ljudi, niko više ne voli da igra detinjaste igrice, te isto tako ne biste trebali ni vi. Umesto toga, budite smeli i iskreni kada su u pitanju vaša osećanja. Doguraćete daleko dalje u upoznavanju, ako se odmah otvorite i direktno kažete kako se osećate i šta tražite.

Rečenice zbog kojih će se zaljubiti u tebe
Rečenice zbog kojih će se zaljubiti u tebe

Takođe, na ovaj način uštedećete oboma dragoceno vreme, i znati odmah na čemu ste. Razumljivo je da nije lako potpuno ogoliti svoje emocije i namere nekome, ali ono što vas čeka iza ugla čim napustite svoju zonu komfora i otvorite se, vredno je toga.

IZVINI, ZAUZETA SAM SUTRA

Dati muškarcu koji vas interesuje do znanja da ste zauzeti, pokazuje da ste ostvareni i da ne sedite po ceo dan kući čekajući njegov poziv, već da vodite ispunjen život. Nemojte se pretvarati da imate planove, samo da biste delovali interesantnije, već ih zaista imajte.

Većinu muškaraca privlače žene koje su nezavisne, jer vode ispunjene živote i ne traže muškarca samo kako bi on popunio neku prazninu. S druge strane, žena koja odlaže ili menja svoje planove zbog muškarca odaje utisak da je uvek na raspolaganju, a to nikako nije privlačno.Muškarci vole ženu oko koje se moraju malo više potruditi kako bi zaslužili mesto u njenom rokovniku.

PROČITAJTE: PORUKA KOJA PRIVLAČI LJUBAV: Pošalji mu OVO što pre i garantovano će biti tvoj

DOZVOLI MENI DA PLATIM

Ne postoje pravila kada je u pitanju plaćanje računa u restoranu, te čak i u moderno doba uglavnom se očekuje se od muškarca da pokrije troškove. Naravno, to je džentlmenski potez, i trebate mu ponekada i to dozvoliti, pogotovo kada vam se udvara.

Ipak, svaki muškarac ceniće ukoliko se makar ponudite da podelite račun, ili pokrijete neki deo, ponekad, prihvatio on to ili ne. Sama dobra volja za time ukazuje mu na to da tražite ravnopravnost u vezi, a ne muškarca koji treba u potpunosti da brine o vama, već da ste i sami stabilni i ostvareni.

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...