Dnevni horoskop za 4. oktobar 2018

Nepogrešive prognoze kineskih numerologa – Sistem kretanja Ki energija razradila je drevna kineska kultura i uobličila ga u numerološko-astrološki sistem energija Devet zvezda. Prema njemu je nadolazeća solarna godina u Ki poziciji broja devet, piše 24sata.hr.

Energija broja 1

U Ki energiji broja 1 su svi oni koji su rođeni od 04.02.1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999. do 03.02. iduće godine. Pred vama je razdoblje u kojem stižu nagrade za vaše prošle aktivnosti i postupke. Ova godina biće vam vrlo prijatna – sredićete svojufinansijsku situaciju, dobijaćete mnogo pažnje od svojih prijatelja i saradnika, osećaćete se smireno i zadovoljno i dovitljivo rešavati probleme. Očekuju vas iznenadni dobici i zato bi bilo dobro da, osim prihoda od posla, intenzivnije učestvujete i u igrama na sreću. Osim što vam u susret dolazi novac, dolaze vam i drugi metali, pa budite oprezni tokom vožnje.

reklame

U odnosima s drugima pazite na tuđu neiskrenost i ne poklanjajte bilo kome svoje poverenje. Budite oprezni i sa pozajmljivanjem novca, kada drugi pozajmljuju od vas i kada vi pozajmljujete od drugih. Ovo je dobra godina za vaše zdravlje pod uslovom da ne počnete previše da jedete i pijete, jer biste tako poremetili životni ritam i ugrozili zdravlje. Ako nameravate da se selite (menjati posao i/ili napuštate mesto boravka duže od 40 dana), potrudite se da vaš smer kretanja u odnosu na mesto gde sada stanujete ili radite bude prema jugozapadu (kupovinom nekretnina mogli biste da ostvarite značajan profit) ili prema severoistoku (pomažući rodbini mogli biste da pomognete i sebi, a zdravlje bi moglo da se poboljša).

Energija broja 2

U Ki energiji broja 2 su svi oni koji su rođeni od 04.02.1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998. do 03.02. iduće godine. Proteklih nekoliko godina bili ste u razdoblju sreće i napretka, ali ove godine se uspon sreće zaustavlja. Uprkos tome, 2018. vam je ipak srećna, vaš trud će donositi povoljne rezultate, a stvari će se odvijati bez problema, naročito ako se posvetite održavanju onih aktivnosti koje ste započeli u 2017. Ovo razdoblje nije povoljno za proboje u nove poslovne delatnosti. Ove godine bićete skloniji maštanju i puno više u vlasti svojih osećanja nego inače. Zato će osećanja, a ne razum, dominirati u odnosima s drugima, naročito sa suprotnim polom.

Potrudite se da zadržite hladnu glavu, jer biste zbog ljubomore mogli da imate dosta problema u svojim emotivnim vezama. Pravo je vreme da ugodite sebi, da odete na izlete, koncerte, večere, u pozorište. Mogli biste da primite neke dobre vesti i steknete neka nova prijateljstva. Ovo je dobro razdoblje za vaše zdravlje, iako ćete kod promena godišnjih doba biti nešto osetljiviji, a pripazite i na zube. Ako nameravate ove godine da se selite, potrudite se da vaš pravac kretanja u odnosu na mesto gde sada stanujete ili radite bude prema jugoistoku (kvalitetni društveni kontakti mogli bi da vam unapredite život i karijeru, a samcima bi se, uz pomoć sa strane, mogla ukazati bračna prilika) ili prema jugozapadu (kupovinom nekretnina mogli biste da ostvarite dobar profit).

Svi smo anđeli sa jednim krilom: Rođeni između 1950. i 1980, obavezno pročitajte!

Energija broja 3

U Ki energiji broja 3 su svi oni koji su rođeni od 04.02.1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997. do 03.02. iduće godine. Ove godine će vas pratiti mnoge dileme. Osećaćete snažnu potrebu da nešto bilo poslovno, bilo privatno promenite u svom životu. Otvaraće vam se mnogi novi putevi i često će vam biti teško jer ćete biti izloženi nedoumicama i teškim odlukama. Za promene koje želite da sprovedete temeljno se pripremite, kako vas taj imperativ promena ne bi doveo u situaciju da izgubite kontrolu, nad starom i novom situacijom. Dakle, prihvatite promene, ali nakon što ste utvrdili ciljeve koje želite da postignete i osigurali sredstva.

U svakom slučaju, nakon 2018. ništa za vas neće biti isto kao do sada. Ako ste se udaljili od nekih bliskih ljudi, ovo je pravo vreme da provedete neko vreme s njima i da im pokažete svoju ljubav. Tokom čitave godine bitno je da redovno vežbate i da ste stalno fizički aktivni, jer upravo je 2018. vreme kad je potrebno pojačanom fizičkom aktivnošću i kvalitetnom ishranom pozitivno uticati na biohemijske procese u vašem telu za idućih devet godina. Ako nameravate ove godine da se selite, potrudite se da vaš smer kretanja u odnosu na mesto gde sada stanujete ili radite bude prema severozapadu – mogli biste da steknete velikodušnog i izdašnog prijatelja uz čiju pomoć biste mogli da realizujete neki novi posao…

loading...