Ljubavni horoskop za jun 2017

Numerologija otkriva ko je tvoja srodna duša: Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svako od nas rođen je s jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama naše ličnosti, otkrivajući način kako sarađujemo s drugima, lekcije koje moramo naučiti i kako se nosimo s izazovima i životom u celini.

Vaš lični broj predstavljen je u zbroju vašeg datuma rođenja. Dobijeni lični broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom i koje osobe, odnosno brojeve biste trebali izbegavati, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu.

LIČNI BROJ

Lični broj izračunajte tako da saberete svoj datum, mesec i godinu rođenja, a ako ste dobili dvocifreni broj, sabiranjem ga pretvorite u jednocifreni.

reklame

Primer za rođene 17.12.1983.

1+7+1+2+1+9+8+3 = 32

3+2 = 5

Vaš lični broj je 5.

Identičan postupak primenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji sledi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše.

Broj 1

Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvek morate u svemu biti prvi i najbolji.

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nežna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, ali bolje ćete se složiti u poslu nego u ljubavi.

Broj 2

Posrednik

Vaša snaga: Usmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumevanja za druge ljude. Dok nezapaženo delujete iz senke, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nežnom snagom uveravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad naučite da se izborite za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresovanost.

Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarićete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, ali možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja ne voli da se obavezuje ni na šta.

Broj 3

Komunikolog

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posedujete zavidne društvene veštine. Bitno vam je da izrazite ono što osećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv.

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati i naučiti da preuzimate odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertni i mistični broj 7 uneti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i detinjaste odluke i zagrejati vam srce svojom dobrotom.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.