NUMEROLOGIJA OTKRIVA KO JE TVOJA SRODNA DUŠA: Saznaj koje su tvoje glavne prednosti i mane u životu i ljubavi i kakav ti partner najviše odgovara

Ljubavni horoskop za jun 2017

Numerologija otkriva ko je tvoja srodna duša: Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svako od nas rođen je s jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama naše ličnosti, otkrivajući način kako sarađujemo s drugima, lekcije koje moramo naučiti i kako se nosimo s izazovima i životom u celini.

Vaš lični broj predstavljen je u zbroju vašeg datuma rođenja. Dobijeni lični broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom i koje osobe, odnosno brojeve biste trebali izbegavati, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu.

LIČNI BROJ

Lični broj izračunajte tako da saberete svoj datum, mesec i godinu rođenja, a ako ste dobili dvocifreni broj, sabiranjem ga pretvorite u jednocifreni.

Primer za rođene 17.12.1983.

1+7+1+2+1+9+8+3 = 32

3+2 = 5

Vaš lični broj je 5.

Identičan postupak primenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji sledi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše.

Broj 1

Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvek morate u svemu biti prvi i najbolji.

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nežna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, ali bolje ćete se složiti u poslu nego u ljubavi.

Pročitajte i  Ispuni mu ove želje i nema da brineš da li gleda druge žene: 5 stvari koje muškarci žarko žele u vezi

Broj 2

Posrednik

Vaša snaga: Usmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumevanja za druge ljude. Dok nezapaženo delujete iz senke, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nežnom snagom uveravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad naučite da se izborite za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresovanost.

Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarićete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, ali možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja ne voli da se obavezuje ni na šta.

Broj 3

Komunikolog

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posedujete zavidne društvene veštine. Bitno vam je da izrazite ono što osećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv.

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati i naučiti da preuzimate odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertni i mistični broj 7 uneti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i detinjaste odluke i zagrejati vam srce svojom dobrotom.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.