Kako smuvati devojku koja ima dečka
Kako smuvati devojku koja ima dečka

Kako smuvati devojku koja ima dečka: Ona ima momka, ali ne očajavaj ima leka i tome ako zaista hoćeš da je osvojiš. Put do ženskog srca je neobičan i krivudav.

 

Zaljubio si se, u stvari, odlepio si do ušiju. Ona je prosto savršena, osim tog malog nedostatka koji vuče za sobom – ima dečka. Ne očajavaj i za to ima leka.

reklame

Ovih 5 koraka će ti pomoći da je preotmeš:

1. Ispitajte teren

Ne znate da li je njena veza idealna ili je već nekoliko puta bila na klimavim nogama pred raskidom. Možda i ona mašta o nekom novom pa joj je potreban samo mali podsticaj.

Počnite tako što ćete obazrivo i pažljivo posmatrati tok njene veze, šta to škripi i šta bi mogla biti potencijalna tačka pucanja. Uključite svoje radare, osluškujte i snimajte. Ovo vam je najbitnije jer vam može reći da li imate prolaz, ili da u samom startu odustajete. Ukoliko je ona više nego zadovoljna svojom vezom ili dečkom odustanite na vreme, ukoliko ima i najmanjih naznaka nekakvog škripanja pripremite se za akciju.

PROČITAJTE: Večna misterija je otkrivena: 62 iskrena razloga zašto vam muškarci ne odgovaraju na poruke (55 će da vas šokira)
Kako smuvati devojku koja ima dečka
Kako smuvati devojku koja ima dečka

2. Postanite prijatelji

Ovo je bitan korak ka početku vaše potencijalne veze. Ukoliko joj postanete blizak prijatelj znaćete šta najviše škripi u njenoj vezi, i kada je pravi trenutak da delujete. Osim toga zbližićete se, a samim tim i ona može da početi da vas posmatra na malo drugačiji način od onog na koji vi mislite da to radi.

U njenom društvu ne pričajte lovačke priče, ne trudite se da je impresionirate onim što zapravo nemate. I nikad, ali nikad ne pokušavajte da je napravite ljubomornom. Ako već niste u vezi mogla bi da pomisli da vam se zapravo sviđa devojka sa kojom pokušavate da je napravite ljubomornom, i da vam nestane iz vidokruga, da bi vam raščistila prostor da smu vate drugu ženu.

3. Raščistite teren

Pokažite se u drugačijem svetlu od njenog dečka. Trudite se da što više ističete zajednička interesovanja. Gledajte zajedno filmove, idite na predstave ili u bioskop. Žene vole bioskop, iako mnogi momci potcenjuju njegov značaj prilikom muvanja! Istaknite svoje dobre osobine koje su suprotne osobinama njenog dečka, a koje joj idu na nerve.

PROČITAJTE: Zašto me ne zove: Evo zašto muškarac gubi interesovanje za tobom

Razgovarajte sa njom i ne pišite joj hvalospeve, ali lepa reč s vremena na vreme neće vam biti na odmet. Žena se zaljubi slušajući, zato proradite na snazi sopstvenih reči. Tajna velikih zavodnika je u njihovim pričama, otkrijte koja tema kojem ženskom uhu prija.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.