Ove stvari su muškarcima NEODOLJIVE
Ove stvari su muškarcima NEODOLJIVE

Ove stvari su muškarcima NEODOLJIVE: Osvojiti nečije srce i nije tako teško kao što se čini, nije vam potreban neki poseban trud, jer su momcima već tokom evolucije ukorenjene osobine koje ih privlače.

 

Kada posmatraju ženu, muškarci često ne primećuju stvari za koje žene misle da su njihovi glavni atributi. Ono što muškarce zapravo privlači je podsvesno i evoluciono ukorenjeno.

1. Široki kukovi

reklame

Muškarci vole široke kukove i uzak struk. Izraženiji kukovi se nesvesno povezuju sa mogućnošću reprodukcije, pa su zato žene jačih kukova privlačnije mnogim muškarcima i radije ih biraju za bračne saputnice.

2. Visok i piskav glas

Naučna studija je pokazala da muškarci vole takav glas jer ih podseća na mladost i da ga povezuju sa sitnim ženskim telom. Ovo je još jedna podsvesna evoluciona stvar prema kojoj muškarci biraju žene.

Ove stvari su muškarcima NEODOLJIVE
Ove stvari su muškarcima NEODOLJIVE

3. Zdrava kosa

Sjajna, puna, i dugačka kosa privlači skoro svakog muškarca. Za njih je to još jedan znak zdravlja i plodnosti.

PROČITAJTE I OVO: Kako smuvati dečka koji ima devojku: Najveća tajna zavođenja, UKRADI frajera

4. Osmeh

Nauka je potvrdila da srećni ljudi privlače sami svojom pozitivnom energijom. Osmeh stvara prijatno zračenje polje oko vas.

PROČITAJTE I OVO: UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama koje se ne propuštaju: Sudbinska ljubav spaja ove znakove do kraja života

5. Manje šminke

Iako mislite da će kreon naglasiti vaše oči, a intenzivniji ruž učiniti usne neodoljivim, istraživanje je pokazalo da muškarci vole žene sa 40 procenata manje kozmetike.

6. Nosite crveno

Razlog za to je verovatno zato što je crvena povezana sa požudom. Ovaj fenomen privlačnosti je prisutan i kod životinja.

Za više detalja pogledajte video:

espreso.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.