kako da živim sa nervoznom ženom
kako da živim sa nervoznom ženom

Da li možete da prepoznate kada je besna na Vas?

Što duže veza traje to je lakše pročitati razne ženske signale i raspoloženja. Možete uvideti kada njena sreća doseže do meseca, kada je tmurna, kada je maglovito ili o kom god drugom raspoloženju da se radi. Trebalo bi da ste nakon nekog vreme u stanju da prepoznate kada je Vaša partnerka ljuta na Vas.

Ona se ponaša drugačije, a povod za to novo raspoloženje Vama nije očigledan. Prvi korak je da se prisetite nekoliko poslednjih dana i razmislite da li ste uradili nešto što ju je moglo uznemiriti. Ukoliko Vam ništa ne padne na pamet tada, možda je u pitanju nešto što niste uradili i to je uzrok problema.

reklame

Da je pitate za razlog njenog nezadovoljstva, bilo bi lakše. U većini slučajeva nećete dobiti ništa više od prostog „ništa“ ili „dobro sam“ kao odgovor. Ali, kada izgleda ljutito, ali ne govori mnogo, trebalo bi da potražite neke skrivenije znake.

Pred Vama je 10 jasnih znakova koji će ukazati na to da je Vaša devojka besna na Vas:

10. Ne uspostavlja sa Vama prva kontakt

kako da živim sa nervoznom ženom
kako da živim sa nervoznom ženom

Žene vrlo često prve uspostavljaju kontakt tokom dana – nazvaće Vas da biste se dogovorili oko večere, da bi Vas nešto pitala ili samo da bi pričala sa Vama. Iznenada, telefon i svaki drugi vid komunikacije zamiru, tišina. Ljuta je i zaista ne želi da ima bilo kakvog posla sa Vama. Nije Vas zvala, poslala Vam poruku, niti imejl i Vi se najednom nalazite u situaciji gde ste Vi taj koji uspostavlja poziv ili šalje poruku.

9. Njeni odgovori su kratki

Obično, vaša konverzaciju podrazumeva redove i redove dijaloga i njeni imejlovi su užasno dugi. U poslednjih nekoliko dana, međutim, njeni odgovori su kratki, hladni i gađaju suštinu. U nekim slučajevima odgovori su predstavljeni samo jednom reči – ne. Ukoliko žena ne želi da se upušta u detalje, ona to neće činiti, naročito kada je uzrujana zbog neke druge, za to nevezane, stvari. Ako dobijate samo kratke i šture odgovore, na horizontu će se uskoro pojaviti neki veći problem.

NE PROPUSTITE: Glumi prijatelja, a prso je za tobom: 8 znakova da on želi nešto više

8. Njeni odgovori stižu dosta kasnije – ako ih uopšte ima

Za ženu koja neprekidno proverava svoj telefon, njoj treba neobično dugo vremena da Vam odgovori na pozive, imejlove i tekstualne poruke. To je verovatno zato što ona uopšte nema nameru da Vam odgovori, ali pošto ne želi da bude toliko neobazriva kao što ste Vi bili u proteklo vreme, odgovara Vam iz puke ljubaznosti. Verovatno provodi prvih nekoliko minuta tako što se grize za jezik i uzdržava da ne kaže ono što joj je na pameti.

7. Ne nastavlja razgovore

Žene uvek žele da „prežvaću“ stvari – bilo da je reč o planovima za neku večeru ili nečemu značajnijem. Ukoliko ste odjednom Vi taj koji inicira razgovor, to znači da ona ne želi da priča sa Vama. Ona naročito ne želi da vodi sa Vama duge razgovore.

6. Na drugačiji način je srećna

Dovoljno dugo ste zajedno da biste znali kada je Vaša partnerka zaista srećna ili uzbuđena zbog nekog dešavanja – izlaska na večeru u grad, putovanja za vikend ili sređivanja vašeg doma. U poslednje vreme, ona pokazuje vrlo neiskrenu vrstu sreće. Pomalo je i previše, a pomalo je i sarkastično. To je demonstracija lažnog zadovoljstva kako bi se dalo do znanja da nije srećna ni po jednom pitanju Vašeg odnosa. Shvatila je da uobičajeni načini pokazivanja njenog nezadovoljstva ne funkcionišu, pa sad stvarno mora da pređe svaku granicu po pitanju sopstvenog, trenutnog stanja besa.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...