kako da kakite kod dečka
kako da kakite kod dečka

Evo kako da kakite kod dečka a da on ništa ne provali: Ako ste ušli u novu romantičnu vezu, verovatno ćete početi da provodite sve više vremena kod dečka u stanu. Pitanje je – šta raditi ako vas pritera velika nužda, a još uvek nemate toliko opušten odnos…

Možda izgleda kao nemoguća misija, ali zapravo nije toliko teško zamaskirati tragove. Postoji nekoliko saveta kako da obavite posao, a da on ne odreaguje kao Radovan III u čuvenoj predstavi: “Kad uđem u WC osećam se k’o planinar!”

Prvo:

pre nego što krenete da kakite pustite neku muziku. Zatim, kada uđete u WC pustite da sve vreme teče voda i tako ćete eliminisati sve šanse da se iz kupatila čuju bilo kakvi zvuci.

reklame

Ne propustite: Ko prdne, dvaput smrdne: Evo ko se izdvaja iz društva

Drugo:

nakon što se čuje plop – odmah pustite vodu, a ako se dogodi više puta, svaki put ponovite istu proceduru. Tako ćete sprečiti širenje neprijatnih mirisa po kupatilu.

kako da kakite kod dečka
kako da kakite kod dečka

Treće:

za svaki slučaj nosite u torbici parfem koji ćete naprskati, a tako će i cela stvar izgledati kao da ste išli u kupatilo da se doterate. Vaš dečko će živeti u iluziji da vi nikada ne vršite veliku nuždu.

telegraf.rs

loading...