glumi prijatelja a prso je za tobom
glumi prijatelja a prso je za tobom

Ponekad se ponašanje muškarca može činiti kao dešifrovanje Morzeovog koda. U početku misliš kako se samo ponaša prijateljski, ali s vremenom počneš da sumnjaš kako tu ima nešto više. Dodiruje te. Priča o drugim ženama. Šali se o vama kao o paru.

Ponaša li se samo prijateljski… ili flertuje?
Postoji jedan zanimljivi obrazac. Žene obično podcenjuju interesovanje muškarca, a muškarci precenjuju interesovanje žena. Obično je odgovor na pitanje flertuje li s tobom- da.

Ali postoje izuzeci i zadnje što želiš je da pogrešno protumačiš situaciju. Evo 8 sitnih znakova koji ti pokazuju da je njegovo interesovanje više od samo platonskog.

Šali se s tobom

reklame

Da li u tome ponekad ide predaleko? Ponekad se čak čini da te uvredi pre nego shvati da je preterao? Ismejava li te ponekad na čudan način, čak i za stvari koje nemaju smisla? “O Bože.. voliš hleb!?!? Pogledaj kako si smešna sa svim tim hlebom!”

Ako ovo čini, ne znači da gubi razum. Samo pokušava da flertuje s tobom u svakoj prilici, čak i kada je očito da je izmislio priliku.

Dodiruje te

glumi prijatelja a prso je za tobom
glumi prijatelja a prso je za tobom

Muškarci dodiruju žene kojima žele da budu blizu. Od slučajnog dodira po nozi ili leđima do tog da ti pomogne da ustaneš. Bilo kakav dodir je znak da flertuje.

Ne propustite: Otkrivamo tajnu muško – ženskih odnosa: Pet enigmi koje muče svaku ženu

S tobom razgovara više nego s drugima

Jesi li primetila da razgovara uglavnom s tobom kad ste u većem društvu? Muškarci podsvesno daju svoje vreme ženama koje ih zanimaju. I zato su njihova osećanja pokazana količinom truda koji ulažu da razgovaraju sa ženom (čak i ako su u društvu drugih muškaraca). Ako primetiš da on s drugima razgovara tek toliko i stalno se vraća tebi, to nije zato jer želi da ti bude prijatelj.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...