Kako da bude lud za tobom non stop? Vrlo lako ako primenjuješ ovih 11 stvari? Vrlo lako ako praktikuješ ovih 11 stvari

Sigurno želiš od svog dragog razumevanje, poverenje, romantiku, puno ljubavi… Ali sigurno želiš da bude stalno zagrejan za tebe, da bude lud za tobom non-stop. Otkrićemo ti 11 načina kako ćeš to s lakoćom učiniti

To što si već u vezi, to ne znači da treba da prestaneš da radiš na svojoj vezi. Još uvek treba da aktivno deluješ da tvoj partner bude lud za tobom. Pogledaj kako ćeš to da uradiš…

1. Daj mu komplimente

Pohvali ga s vremena na vreme. Nemoj mu uskratiti pokazivanje naklonosti i da te još uvek jako privlači. Uvek moraš da budeš u mogućnosti da ga pohvališ. Uvek moraš da mu daš do znanja da i dalje ceniš ko je i da je tvoja ljubav prema njemu sigurna. To mu daje do znanja da ga ne uzimaš zdravo za gotovo.

2. Pogledaj ga u oči

reklame

Stvarno ga pogledaj u oči dok razgovaraš s njim. Kad god vas dvoje razgovarate, obavezno mu daj do znanja da si potpuno usresređena na njega i razgovor. U vezi se može tako lako odvratiti od svega što se događa oko vas i na kraju jedno drugo uzimate zdravo za gotovo. Pobrini se da se stalno oseća važnim.

3. Strastveno ga ljubi

Daj puno značenja svojim poljupcima. Neće svaki poljubac biti uzbudljiv kao prvi. I to je u redu. Međutim, to ti ne daje opravdanje da svoje poljupce lišiš bilo kakvog smisla ili osećaja. Poljupcima uvek moraš da daješ smisao. To je još jedan način da osiguraš kako se tvoj dečko ne bi osećao kao da ga uzimaš zdravo za gotovo.

4. Iznenadi ga

Iznenadi ga svako malo. Ne možeš biti zadovoljna ako imaš predvidljiv i rutinski odnos – a ni on. Naravno, uvek ćete žudeti za stabilnošću u svojim odnosima. I to je sjajno. Treba da težite toj stabilnosti. Međutim, ni s tim ne bi trebalo da budete toliko zadovoljni. Zato mu priušti nekoliko iznenađenja samo kako bi dodala malo čarolije u vezu.

Kako da bude lud za tobom non stop? Vrlo lako ako primenjuješ ovih 11 stvari
Kako da bude lud za tobom non stop? Vrlo lako ako primenjuješ ovih 11 stvari

5. Motiviši ga

Motiviši ga. Podstakni ga. Nadahni ga. Reci mu da ga podržavaš u bilo kakvim njegovim nastojanjima. Uvek mu daj osećaj da si tu za njega ako želi da rizikuje u životu. Uvek mu pruži osećaj da si uz njega ako nekada i ne uspe. Uvek treba da mu pružiš utisak da se oseća kao da imate pravu vezu punu ljubavi i podrške.

6. Budi sigurna u sebe

Budi sigurna u sebe. Tačno je kad kažu da će samopouzdanje uvek biti privlačno. Neka oseća kao da si ti žena s kojom jednostavno mora da se spoji. Što više imaš samopouzdanja u sebe, on će te više ceniti. Više će voleti ženu koja voli sebe.

loading...