7. Otvori se

Otvori se i reci mu nešto o sebi. Uvek ga podstiči da oseća kao da nisi previše stidjiva i da možeš da mu pričaš o intimnim aspektima svog života. Nikada nemoj dopustiti da se oseća kao da ga držiš u mraku. Uvek mu daj do znanja da može da ti veruje. Ako budeš otvorena prema njemu, onda će se i on sam otvoriti.

8. Primeti ga

Obrati pažnju na stvari koje privlače tvog dragog. To može biti u rasponu od sitnih do velikih. Na primer, može reći da mu se sviđa određena haljina koju nosiš. Možda mu se sviđa miris šampona koji koristiš. Tada bi to trebalo da uzmeš u obzir i da vodiš računa o njegovim željama.

9. Zabavi se

reklame

Uvek pazi da se jako dobro zabavljate kad god provodite vreme zajedno. Moraš da budeš sigurna da zajedno provodite kvalitetno vreme. Morate usrećiti jedno drugo. Treba da uživate u međusobnom društvu.

10. Daj mu malo prostora

Poštuj njegov lični prostor. Samo zato što ste u vezi, to ne znači nužno da morate jedno drugome da budete ceo svet. Moraš da poštuješ činjenicu da on ima svoj život i izvan veze. Moraš takođe da budeš u mogućnosti da postaviš granice između vas dvoje. Neka oseća da je sasvim u redu da on ima život izvan vaše veze.

11. Izgradi sopstveni život

Izgradi svoj život na koji možeš da budeš ponosna. Uvek moraš da budeš sigurna da imaš dečka koji je ponosan na tebe. A ne može biti ponosan na tebe ako ti nisi zadovoljna sobom. Dakle, radi stvari zbog kojih ćeš biti ponosna. Izgradi svoj život do te mere da on neće imati drugog izbora – osim da se ponosi tobom.

miss7.24sata.hr

loading...