Horoskop objašnjava kakav je ON a kakva ONA u krevetu
Horoskop objašnjava kakav je ON a kakva ONA u krevetu

Horoskop objašnjava kakav je ON a kakva ONA u krevetu: Horoskop otkriva zajedničke crte muškaraca i žena istog horoskopskog znaka. Muške Vage se s vremenom ulenje, a žene Blizanci počnu da uživaju u seksu tek u zrelim godinama…

Zvezde otkrivaju zajedničke crte muškaraca i žena istog horoskopskog znaka. Muške Vage se s vremenom ulenje, a žene Blizanci počnu da uživaju u seksu tek u zrelim godinama…

OVAN

Ona:

reklame

Žene Ovnovi imaju vrlo direktan pristup seksu te otvoreno uživaju u svome telu. Ona ne može da zamisli ljubavni odnos u kom je seks loš i zato će ga brzo okončati. Traži muškarca koji će biti jak i znati “da se izbori” sa njom, ali da istovremeno poseduje i veliku nježnost. Žena Ovan je vatrena i često sama inicira seks, ali joj je takođe potrebno i nježno maženje posle seksa. Omiljene su joj poze u kojima ona dominira. Sposobne su da vudu verne, ali pošto su i osvetoljubive, ako saznaju da ste bili neverni, najčešće neće moći da oproste.

On:

Pripadnik ovog znaka vrlo je strastven i traži ženu koja će moći da ga zadovolji. Sve ga zanima i nije ga sram da pita, a osvaja brzim i spontanim nastupom. U mladosti je često bio neveran, ali kako stari, postaje verniji. Dugu predigru često smatra zamornom, pa vrlo brzo “prelazi na stvar”. Uprkos tome, prema astrolozima, Ovnovi su jedni od najboljih ljubavnika.

Ne propustite: Nebeski vodič za ljubavnu sreću: Kako postupati sa ova 4 tipa žena

BIK

Ona:

Naizgled vrlo pasivne, žene rođene u znaku Bika imaju vrlo jak seksualni nagon, kao i potrebu za romantikom. Dok je odnos još platonski, potrebno je da je rečima uverite kako vam je stalo do nje i nemate nameru da je samo iskoristite. Vrlo su verne i osvajaju ženstvenošću.

On:

Bikovi su tolerantni i dobri, a ženi prilazi tek pošto obavi sve što je isplanirao za taj dan. Veran je, oprašta flert i ne voli da se svađa. Ne zanima ga prošlost žene, već isključivo njeno sadašnje ponašanje. Često su stidljivi u seksu i više vole kad je partnerka ta koja dominira.

Horoskop objašnjava kakav je ON a kakva ONA u krevetu
Horoskop objašnjava kakav je ON a kakva ONA u krevetu

BLIZANCI

Ona:

Žene rođene u ovom znaku poklanjaju više pažnje onom duhovnom, nego telesnom. Teško se zaljubljuju, a u seksu se u potpunosti opuštaju tek u zrelim godinama. Kao ljubavnice su nežne i ne vole dramatične svađe ili lažni moral. Nevera im nije strana, a u krevetu im brzo dosadi rutina, te vole kreativne partnere koji će joj pomoći u “rušenju” granica.

Ne propustite: Savet GEJA je najbolji: Evo kako da smuvaš bilo kog muškarca

On:

Blizanac je nemirna duša i vrlo se lako uzbudi. Ne voli da bude vezan za kuću i žene koje ga guše posesivnošću. Isto tako, nije ljubomoran i dozvoljava njoj iste slobode koje ona njemu daje. U principu je veran, osim ako u vezi nije zadovoljan. Nije poznat po ljubavničkim sposobnostima, i seks često “obavlja” u žurbi.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...