Savet GEJA
Savet GEJA

Savet GEJA je najbolji: Mnoge singl devojke u Srbiji svih godišta muku muče da nađu dobrog tipa. I kada ga nađu, u našoj konzervativnoj sredini se smatra da ona treba da stoji kao saksija, dok on obigrava oko nje. Velika GREŠKA!

Ove što izigravaju saksije večito će ostati da cvetaju i venu na nekoj udaljenoj prozorskoj dasci, dok će one aktivnije smuvati frajera – bar tako tvrde tri srpska muškarca koje smo pitali da devojke posavetuju kako smuvati tipa. Zamolili smo Mladena (26) koji je strejt i singl, Danila (24) koji je strejt i u vezi i Nebojšu (29) koji je gej i singl (ali iskusan) da sa nama podele koji je put do muškog srca. Rezultati će vas skroz iznenaditi!

Mladen (26) iz Beograda dugo nije u vezi, i svim devojkama poručuje da je bolje da budu malo samouverenije.

NE PROPUSTITE: Šta njega užasno pali: Sitnice zbog kojih muškarci totalno polude

reklame

– Ja bih iskreno voleo da devojke češće prilaze momcima, jer bi nam to olakšalo posao. Generalno, najviše mi smeta što devojke vole da igraju onu igru toplo-hladno, pa nikad ne znam na čemu sam pa bi to bio moj prvi savet.

Savet GEJA
Savet GEJA

– Ja lično, a znam da je isti slučaj i sa mnogim mojim drugarima, volim da vidim devojku koja zna šta hoće. Čak i ako nisam zainteresovan, što se retko dešava, ostaviće mi dobar utisak. Šta znam, valjda bi trebalo da imaju malo više samopouzdanja – ispričao je Nebojša.

Pitali smo ga da li misli da su flertujući pogledi dobar pristup, a on nam je uz smeh rekao da je to sa pogledima zeznuta stvar.

24sata.rs

loading...