Žene najviše pale ove stvari
Žene najviše pale ove stvari

Žene najviše pale ove stvari: Ni žene, baš kao ni muškarci, nisu ravnodušne i vole da gledaju privlačna muška tela – ali je teško odmah primetiti jer su one znatno diskretnije i odmerenije.

 

Ne vole nabildovane tipove, ali pogled na izvajane noge i oblu stražnjicu kod dama podstiče seksualnu reakciju.

reklame

Ženama se, tvrde Allan i Barbara Pease autori knjige “Velika škola govora tela”, ne sviđaju previše nabildovani muškarci – jer ostavljaju utisak da će više brinuti o svom izgledu, nego o njoj. Ipak, atletskoj, sportskoj građi retko koja žena može da odoli.

Zanimljivo je i da među ženama postoje tri grupe: one koje zanimaju noge, zatim guze i one koje prvo primete prsa i ruke.

– Žene privlače široka ramena, mišićava prsa i ruke. To je deo istorijskog nasleđa. Čak i u 21. veku istraživanja pokazuju da dame žele muškarca koji izgleda kao neko ko može da se bori. Ranije su veća prsa, šira, razvijenija leđa značila više ugleda i moći, što je i danas pravilo kod primitivnih plemena – navodi Allan Pease uz objašnjenje da dame, ipak, najviše “luduju” za muškom guzom.

Vole kada je mala i kompaktna, a tajna je u tome što je čvrsta, muževna stražnjica obavezna za snažan pokret potreban za uspešan prenos spreme tokom snošaja.

Noge su zanimljive pošto su simbol muške moći i izdržljivosti. Uz njih, ženske poglede privlače i uski bokovi, a razlog je opet – istorijski. Uski bokovi obećavaju da muškarac može dugo da trči i lovi. Osim istorijskog tumačenja, snažne muške butine obećavaju i eksplozivan seks.

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.