Vole se a ne mogu da budu zajedno: 3 vrste nemogućih ljubavi, ne zna se koja je teža za srce i pamet

Ako ste se u poslednje vreme počele da se osećate nesigurno i nezadovoljno u vezi, trebalo bi da pokušate da otkrijete uzrok tih negativnih osećanja. Nakon preispitivanja sledeće četiri stavke, doći ćete do zaključka možete li i želite li da poradite na vezi ili ste još uvek zajedno samo zbog navike.

Komunikacija i zajednički humor drastično su se smanjili

Ovo je ozbiljan problem. Komunikacija je jedna od ključnih stvari za uspeh bilo kojeg odnosa, od ljubavnog i prijateljskog do porodičnog. Ako primetite da se u poslednje vreme ne smejete istim stvarima i da vam se priča svela na dogovaranje oko jela ili mesta gdje ćete se naći, pokušajte da sednete i ozbiljno porazgovarate sa svojim partnerom.

Vidite mu samo mane

Ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvek ćete biti nezadovoljne njime i svojom vezom. Pokušajte da se usresredite na sve vrline koje poseduje i setite se zašto ste ušli u vezu s njim.

reklame

Uvek ste spremne za svađu

Primetite li da ste stalno mrzovoljne i nervozne i spremne na svađu s partnerom čak i oko sitnica, razmislite leži li tu neki dublji problem.

Nemate vremena za zajedničke aktivnosti

Ne sjećate se kada ste poslednji put bili zajedno u bioskopu, pozorištu ili na nekom putovanju? Zapitajte se zašto se to promenilo i razgovarajte s partnerom o promeni tog stanja.

index.hr

loading...