Kako da se oslobodite LOŠE PORODIČNE KARME: Da li i vi ispaštate zbog tuđih grehova?
12 Zakona karme

Šta je karma? Reč karma je sanskrtskog porekla i označava akciju, donosimo vam 12 Zakona karme kojih bi trebalo da bude svesni.

Ona je ekvivalent Njutnovom zakonu koji kaže da svaka akcija mora imati reakciju, piše Aura.ba, a prenosi kurir.rs.

Kada mislimo, govorimo ili delujemo, mi iniciramo silu koja će imati odgovarajuću reakciju. Ova povratna sila može biti modifikovana, promenjena ili sprečena, ali većina ljudi nije u stanju da je neutrališe.

reklame

Taj zakon uzroka i posledice nije neko kažnjavanje, već postoji zbog učenja i razvoja. Kako bi se prestali da se plašimo i počeli da razumemo svet karme i reinkarnacije, potrebno je poznavati karmička pravila.

1. VELIKI ZAKON

Ovo je takođe poznato i kao zakon “Uzroka i posledice”. To znači da šta god pošaljemo u Svemir, to će nam se i vratiti. Ako želimo sreću, mir, ljubav, prijateljstvo, onda mi treba da budemo srećni, miroljubivi, puni ljubavi i prijateljski nastrojeni.

12 Zakona karme

2. ZAKON KREACIJE

Mi smo jedno sa Svemirom, iznutra i izvan. Šta god nas okružuje govori nam i o našem unutrašnjem stanju. Budite svoji, okružite se onim što želite da bude prisutno u vašem životu.

3. ZAKON PONIZNOSTI

Ono što odbijate da prihvatite, istrajaće, ići će dalje za vama. Ako je ono što vidite neprijatelj, ili neko s osobinama koje smatrate negativnim, onda vi sami niste fokusirani na viši nivo postojanja.

4. ZAKON RAZVOJA

Sve što imamo u svom životu smo mi sami, i samo nad sobom treba da ostvarimo kontrolu. Kada promenimo sebe iznutra, tada naše srce i čitav život prate tu promenu…

loading...