intima

Ukoliko vam unutrašnji glas govori da nešto sa vašim partnerom nije u redu, a on vam se kune kako se ništa nije promenilo, budite sigurni da ste u pravu. Jer osećanja retko kada varaju.

 

Preljuba je čest “gost” mnogih veza i brakova, a oni koji je čine se trude da je što duže sakriju od partnera. Međutim, istraživanja su pokazala da to mnogo bolje polazi za rukom ženama, nego muškarcima. Njih odaju mnogi znakovi, a između ostalog i oni koji se vezuju za igre u krevetu. To znači da ukoliko partner ima ljubavnicu, prva sfera vaše veze u kojoj se to primeti je upravo seks. A evo kako ćete znati da li je vaš partner zagazio na zabranjenu teritoriju.

reklame

 

 

Odsutnost tokom seksa

S vremenom mnogi parovi dođu u fazu u kojoj intima ode negde u pozadinu veze, posebno ako je neprestano ne oživljavaju strašću, ljubavlju, maštom i željom. Tada u priču najčešće upada treća osoba koja hrani potrebe koje su u vezi ostale gladne. Osim kada je u pitanju umor, zabrinutost i opterećenost, izbegavanje dodira voljene osobe, odsutan pogled i misli koje se tokom seksa vrte po glavi, vrlo su loš znak.

 

MUŠKI ŠARM

 

Ignoriše seksualna iznenađenja

Ako je nekada vaš partner bio oduševljen svakom novinom na vašem telu, a sada je poprati tek ravnodušnim komentarom ili je, što je još gore, i ne primeti, to je definitivno dobra osnova za neprijatna osećanja. Svaka žena, ako zna da će zbog toga dobiti strasne komplimente svog partnera, s radošću uređuje intimnu frizuru. Ni kupovina novog, seksi i zavodljivog donjeg veša nije nova stvar, jer svaka žena želi da se oseća željenom i privlačnom. Ako vaš partner preko svega toga tek preleti pogledom i ostane imun na sva vaša slatka iznenađenja, tada nešto nije u redu, budite sigurni u to.

 

MUŠKE SPONZORUŠE

 

Njegova intimna frizura

Vaš partner je odavno pristao da promeni svoju intimnu frizuru na način na koji vama to najviše odgovara, ali sada je došlo do potpunog obrta. Razgolitio se pred vama i pokazao vam nešto sasvim drugačije, nešto što nije uopšte u vašem fazonu. I pritom tvrdi da je sve to uradio kako bi vas iznenadio? U ovim slučajevima imate dve opcije. Ili da mu poverujete ili da posumnjate da je upravo tu frizuru tražila neka druga žena.

 

muška đubrad

 

Izgovori

Preljuba kod parova može da izazove sve ređe upražnjavanje seksa. A kada intima potpuno iščezne, znajte da je došlo vreme da saznate šta se tu zapravo događa. Naravno, za siromašan seksualni život postoje brojni razlozi, pa zbog toga ne bi trebalo donositi preuranjene zaključke. Sumnja je jedino opravdana u trenucima kada imate slobodan vikend koji želite da ispunite sa mnogo strasnog seksa, a sve što dobijate od njega je milion razloga zbog kojih ne može da vam izađe u susret.

 

raskid zagarantovan

 

Kondomi

Ukoliko ste pronašli kondome u džepu pantalona svog izabranika, a pritom znate da ih ne koristite nikada, nateraće vas na sumnju. I opravdano, iako postoje male šanse da je dobio besplatan primerak uz novine koje je kupio ili da mu je drug iz fazona stavio jedan komad u džep. Ali šanse da je u pitanju preljuba su mnogo veće. Logična je sumnja da se pojavila treća osoba.

 

 

T.M. / intimatemedicine.com.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.