Mali, bio sam ti s kevom: Nju nije imao samo ko je nije pitao, a sad glumi finoću

0
879
MUŠKI ŠKART: 7 znakova da on više ne zaslužuje ni sekund tvog vremena
loading...

Sa njom nije bio samo onaj ko je nije pitao ali sa sticanjem statusa gospođe život joj doživljava renesansu te postaje smerna i krotka majka i supruga

Retko ko ne poželi bar u jednom delu svog života da mu žena bude gospođa na ulici a kurva u krevetu.  Nekima se se ta želja i ostvari, samo sa malo drukčijim redosledom, pa za gospođu dobiju kurvu. Doduše, penzionisanu jer sada kuva ajvar po babinom receptu, vodi dete na klavir i fudbal, uvek je doterana i krajnje pristojno obučena, ručno oslikava uskršnja jaja pa svoje umeće pokazuje virtuelnim prijateljima… Na papiru savršena. Ukratko: žena, majka, kraljica. Pomalo dosadna, doduše, ali ima i onih koji je pamte iz skroz drugačijeg filma.

Drolja na glasu i smerno polubožanstvo

Nekad je bar trećina grada imalo njen broj, bilo je dovoljno je pozvati i za 20 minuta uskače u tvoja kola, obavite šta imate i vratiš je kući. Ne, nije ona naplaćivala (ili se bar za to manje zna), ona je telesne tečnosti razmenjivala sa drugima jer su joj se sviđali ili su joj se činili kao, kako bi to tetke rekle, dobra prilika. Svako drugo veče novi klub ili kafana, a kad se alkohol pomeša sa gomilom frajera na vidiku eto prave zgode! Na tu foru je nahvatala je i sadašnjeg muža, jer umeće koje je usavršavala godinama konačno je dalo željeni rezultat. I sad kad je slušaš, skoro pa da bi poverovao da joj je on prvi i jedini, jer ta transformacija od drolje na glasu do smernog polubožanstva koja svoju škrinju sa najvećim blagom otvara samo u cilju produžetka vrste je gotovo fascinantan.

Moralna gormada i samozvana učiteljica života

Ono štoje iritantno je kad pokušava da objasni kako se vaspitavaju deca, kako treba održavati dobar brak pa zvuči ko da je napisala  ”Priručnik za žene iz ’55-e”, sa prezirom komentariše amoralne devojke pa pred kandilo stane i pomoli se da njeno dete nikad ne postane takvo. U 50 posto slučajeva se potvrđuje ono ”Gde će kruška nego pod krušku”, pa ćera samo nastavlja tamo gde je mama stala. U drugoj polovini majke potpuno ubiju u pojam svoje naslednice gotovo spartanskim vaspitanjem i mnogobrojnim zabranama, jer ipak geni su to, pa ako se ne zauzdaju na vreme eto mamine slike i prilike iz mladosti. Čak i kad govori o svom prošlom životu, ona priča romansiranu verziju pa njeni eks drpači postaju momci sa kojima je bila u turbulentnoj vezi pa im, nažalost, nije uspelo. Trudi se da ih ne spominje, a i što bi kada ima ”savršen” brak, ali kad to čini oči joj zablistaju potpuno nepoznatim sjajem. Doduše, nepoznat samo za one koji su je upoznali kad je već postala poštovana gospođa.

Pročitajte i  Za sve dame koje nekad zažale što se nisu rodile ko muško: 13 razloga zašto je bolje biti žena
I tako ti kažem, draga moja, za dobar brak neophodno je da ...
I tako ti kažem, draga moja, za dobar brak neophodno je da …

Himenoplastika nije isto što i lobotomija

Tačno je da niko od nas nije bezgešan i da postoje stvari koje bi iz svoje prošlosti najradije da izbriše, ali možda i možeš sebe da ubediš da si na himenoplastici bila i tako evoluirala u ponovo rođenu devu, ali silan narod na lobotomiju mozga nisi mogla da odvedeš. Ljudi pamte i pričaju. Da budemo precizniji, ogovaraju. Zato nemoj da se čudiš ako ti jednog dana iz parka dotrči dete svo uplakano zbog priče da mu je neki dečak rekao da mu je mama bila drolja. A otkud to dete zna? Pa načuo je tatu i njegova 2 druga šta pričaju o tebi. Jer svo četvoro ste bili izuzetno bliski u tvom prošlom životu.

Maja Čanović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.