JARAC

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem jedanaestom polju koje je zaduženo za prijatelje, udruženja, zajednice, penzije, klubove, nade, želje, planove. Sada će biti važne grupe, udruženja pa će se voditi razni dogovori, pregovori. Ako planirate da oformite neku grupu, sada radite na tome i učinite to službenim nakon 20. novembra. Ako imate neskladan aspekt, mogli bi da imate probleme s prijateljima, čak i neke skandale. Izbegavajte svaki vid kritike, cinizma, nepraktičnosti. Jako su vam važni prijatelji pa ih sačuvajte u ovom periodu.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta. Vi sada usmeravate svoje misli o tome kako da se ostvarite i dođete do pozicije i uspeha. Borba u mislima se vodi oko toga kako da održite pažnju dok govorite i prenesete drugima svoje znanje i umeće. Pojedine Vodolije koji imaju teže aspekte mogu biti neprincipijelni i skloni manipulaciji kako bi ostvarili ličnu korist. Potrebno je dobro pazite ako ste u nekim pregovorima za karijeru. Izbegavajte da se hvalite da drugi ne bi iskoristili vaše ideje. Ostvarenja su moguća nakon 20. novembra.

Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji: Otkrijte šta očekuje svaki znak od 31. oktobra do 20. novembra 2019. godine
Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji: Otkrijte šta očekuje svaki znak od 31. oktobra do 20. novembra 2019. godine

RIBE

reklame

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem devetom polju i zadužen je za viša obrazovanja, filozofiju, religiju, inostranstvo, strance. Pojedine Ribe bi sada mogle da imaju odlaganja kada je u pitanju putovanje, moguć loš uspeh u poslu ili na ispitima. Ako imate lošiji aspekt u natalnoj karti onda su mogući problemi i s rođacima, stoga izbegavajte konflikte svih vrsta.

loading...