VAGA

Kod vas se ovaj tranzit retrogradnog Merkura događa u vašem drugom polju finansija. Sada je uključeno razmišljanje i svest o vrednostima i novcu. Mnoge Vage mogu se sada usmeriti na posao i novac, koji ako imate loš aspekt može izostati ili kasniti. Nikako se sada ne preporučuje ulaganje. Ne brzajte s odlukama jer vam mnogo bolji i uspešniji period predstoji od 20. novembra pa nadalje. Vi svakako imate teži period zbog Saturna i Plutona iz Jarca već duži vremenski period. Pazite na dogovore i komunikaciju.

ŠKORPIJA

Kod vas će tranzitirati retrogradni Merkur u vašem prvom polju. Izražena će biti velika radoznalost i ego ovih dana. Vi stavljate sebe u prvi plan i vaše mišljenje je usmereno samo na JA. Kako volite da se izražavate, sada treba da pazite da vam jezik ne bude brži od pameti. Vaša snažna inteligencija sada može biti malo u disbalansu, posebno ako imate neki lošiji aspekt. Pojedine Škorpije će pristupati svim komunikacijama sasvim racionalno.

Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji: Otkrijte šta očekuje svaki znak od 31. oktobra do 20. novembra 2019. godine
Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji: Otkrijte šta očekuje svaki znak od 31. oktobra do 20. novembra 2019. godine

STRELAC

reklame

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur događa u vašem dvanaestom polju psihe, tajni, duhovnosti. Mnogi Strelci mogu biti u ovom periodu dosta tajnoviti i mogu početi da se zanimaju za ekstrasenzorne sposobnosti. U ovom polju Merkur može otkriti dugo čuvanu tajnu. Pojedine osobe mogu da imaju problema sa psihom, posebno ako već imaju u svom horoskopu lošiji aspekt. Najbolje je da se primirite i povučete.

loading...