RAK

Kod vas se ovaj Merkur događa u vašem petom polju dece, ljubavi, zadovoljstva, kreativnosti. Mnogi Rakovi u ovom periodu mogu biti zaokupljeni svojom decom, dok neki mogu biti usmereni na ljubav. Za sve što ste planirali da pokrenete najbolje je vreme pre 31. oktobra ili posle 20. novembra. Ovde Merkur daje veliki govornički dar pa ako ste ljuti ili želite nešto da isterate na čistac, dobro pazite da se ne posvađate s decom ili ljubavnim partnerom.

LAV

Kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem prirodnom četvrtom polju što je polje porodice, majke i doma. Mnoge Lavove će interesovati majka, porodica, kako šira tako i uža. Mogu se događati neke promene koje su vezane za neke nove početke kada je porodica u pitanju. Neke neistine mogu sada da ugledaju svetlost dana.

Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji: Otkrijte šta očekuje svaki znak od 31. oktobra do 20. novembra 2019. godine
Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji: Otkrijte šta očekuje svaki znak od 31. oktobra do 20. novembra 2019. godine
reklame

Sada nije vreme da kupujete ili prodajete nekretnine. Mogući su iznenadni gosti. Pojedini Lavovi mogu negde da otputuju ili da rade nešto van kuće. Izbegavajte svađe u krugu porodice.

DEVICA

Kod vas se retrogradni Merkur dešava u vašoj prirodnoj trećoj kući gde je vladar Merkur. Pazite dobro na sve što pišete, na poruke, e-mailove, poštu. Mnoge Device sada treba da dobro pregovaraju i završe ili potpišu sve što treba za vreme direktnog Merkura pre 31. oktobra ili posle 20. novembra.  Moguće su greške, kašnjenja, pomeranje rokova. Pojedine Device mogu da imaju problema s nemirom, živcima, posebno ako vam je aspekt negativno aspektovan, onda ste se preopteretili obavezama, a vaše žrtvovanje sada je prevršilo svaku meru.

loading...