POLJUBAC

Spremite se za poljupce! Svaki horoskopski znak se ljubi na drugačiji način, recimo škorpije vole da se ljube sa punim ustima, a blizanci vole da se ljube pred svojim roditeljima.

Iako vam neko savršeno odgovara kada je u pitanju žvalinjanje, to ne znači da ćete te se dobro udati, ali isplati se probati. Pogledajte kako se ljubi koji horoskopski znak i izaberite onaj koji je baš najpuniji para.

 

reklame

OVAN

Tvrdoglavi i znojavi, ovnovi su vođeni planetom Mars, a ako nešto Mars zna, to je kako da usere sve. Ovnovi umeju da kanališu svu tu neverovatnu energiju u jedan vrući poljubac.  Samo još da se ne upiša ocreće. Ovaj znak doživljava ljubljenje kao i sve ostalo- vrlo nenormalno. Ako ste u vezi sa ovnom, jbg, pazite se.

 

BIK

Lagano, balavo odlučno jezikom u grlad to je bik, a baš zato im i veze traju mnogo duže od par sati. Po par dana uglavnom. Drugi razlog je njihovo čulo dodira- način na koji vas bik dodiruje po zubima tačno pokazuje da se sprema da vas greškom nagazi na čukljeve u pokušaju da vas zažvalinja. Sa bikovima samo romantika, ali ne.

SMS KOJI OSVAJA: Pošalji mu samo jednu od ovih poruka i zavela si ga

BLIZANCI

Ako ste zanimljivi i veseli, vi ste onda ništa. Blizanac voli da ga maltretirate. Proces izgleda ovako: prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno na uvce. Kada se zainteresuje šta mu šapućete, vi mu pljunite u uvo. Blizanci vole ljude koji im to rade. I za kraj ide poljubaac. Ako ste brzi, seksi i zabavni, blizanac će želeti još da mu pljujete u uvo. A, ako vas odbije, prstenujte ga.

vaš znak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.