SMS KOJI OSVAJA: Od ovakvog SMS-a gaće same spadaju… Probajte ako ne verujete…

Najlepše ljubavne poruke: Od ovoga gaće same spadaju… Probajte ako ne verujete…

– Kažu da se čovek ujutru budi čiste duše koja čeka da je oblikuje budući dan, zato priušti sebi da ti prvo “Dobro jutro“ poželi neko ko te voli! DOBRO JUTRO.

reklame

– Samo zaborav čini kraj, nikad vreme niti kilometri, jer pokušati nekog na silu zaboraviti znači još više ga voleti. Ne zaboravi me nikad!

– U životu su mi potrebne tri stvari: mesec, sunce i ti! Mesec za noć, sunce za dan a ti za ceo život!

– Lutaću po svetu i tražiću sreću ali tebe nikad zaboraviti neću!

– Ja naučih 10 božijih zapovesti pa se setih jedne: “Nikad ne poželi ništa tuđe!”, a ja poželeh usne tvoje da zauvek budu moje!

SMS KOJI OSVAJA
SMS KOJI OSVAJA

– Čuo sam da je sinoć pobegao najlepši anđeo iz raja. Ne brini se, neću te odati!

– Noć kad padne i prekrije prozor tvoj, na nebeskoj pomračini poljubac ti šaljem svoj, nek poljubac stigne gde ne mogu ja, nek ti tiho šapne da te volim ja!

– Svi mačići su već odavno zaspali u korpici od pruća. Ostalo je budno ono najslađe koje čita ovu poruku!

AKO TI ON ŠALJE OVAKVE PORUKE, NE ODGOVARAJ MU: 3 SMS-a koja šalju samo ludaci i manijaci

– Ako ti ikad zaplače oko, ako te neko povredi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema ko da te sluša, ako ikad vrisneš u snu, pozovi me, ja ću biti tu!

– Ako te plašim pozovi 92, ako te palim pozovi 93, ako te povredim pozovi 94, ako me želiš pozovi moj broj!

– Dragi korisniče, obaveštavamo vas da vaš račun za ovaj mesec iznosi 100 poljubaca. Uplatu možete izvršiti kod vlasnika kartice od koga dobijate ovo obaveštenje!

– Ja sam virus u tvom telefonu i neću izaći iz njega sve dotle dok ti ne budeš izašla samnom!

– Ljubav je kao delfin, obasjan mesečinom, koji se kupa u beskrajnoj toplini tvojih očiju i zato ih nemoj nikada zatvoriti, jer kažu da delfini umiru u tami.

– Hajde da se trampimo: ja tebi srce – ti meni poljupce, ja tebi svoje oči – ti meni lude noći, ja tebi dušu svoju – ti meni svu ljubav tvoju.

– Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć, kad u mekani krevet odlučiš poć’, anđeli nek čuvaju anđela mog, pozdrav iz srca šaljem ti svog! 

– Hajde da se igramo malo matematike. Da se nas dvoje saberemo, da oduzmemo svu našu odeću, da podelimo naš krevet i da se umnožimo. Šta kažeš na predlog?

– Sve se plašim ja umreću a da tebe videt’ neću, ako dođe do tog doba ti prošetaj do mog groba i na njemu zabeleži: “OVDE MOJA LJUBAV LEŽI!”

– Gledam mesec vidim tebe, gledam zvezde vidim tebe, gledam sunce vidim tebe skloniše, pa ništa ne vidim od tebe.

– U usamljenoj noći kad ti neko treba, da ti pruži ljubav koja večno sja, dušom da te voli, telom da se predaš, poželiš li ikad da to budem ja?

– Na dan kad si se rodila cele noći je padala kiša, ne zato što je tako trebalo da bude, već je Bog plakao što izgubi najlepšu zvezdu na nebu. Hvala mu za taj dan!

SMS KOJI OSVAJA
SMS KOJI OSVAJA

– Jedan savet – čuvaj se! Jedna molba – ne menjaj se! Jedna laž – ne volim te! Jedna žalba – ne zaboravi me! Jedna istina – čekam dan da te upoznam!

– Ako obrišeš ovu poruku – voliš me, ako je sačuvaš – želiš me, ako je ignorišeš – obožavaš me, ako je pošalješ nekom drugom – ludiš zamnom. Šta ćeš uraditi?

– Ja pogledom pratiću te, dodirom maziću te, zagrljajem braniću te, poljupcima hraniću te, suzama tešiću te i zauvek voleću te!

– Važno je samo da negde postojiš, da postojiš i da me voliš, važno je samo da smo ispod istog neba i da si uz mene kada mi to treba!

– Duboko veruj u ono što želiš i znaj da je izgubljeno samo ono čega smo se odrekli. U životu poželi samo jedno, da ne voliš izgubljeno i ne izgubiš voljeno!

– Te ruke… taj glas… taj pogled… to lice… te oči… taj osmeh… taj stil… a tek to telo… sve super! Nego dosta o meni, šta ima kod tebe?

– Kad srce razum savlada, kad u duši haos zavlada, kad ne znam šta ću od sebe, otkucam broj i nazovem tebe, digni slušalicu i kaži “Molim” a ja ću reći “JA TE VOLIM!”

– Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora da bude viđeno da bi se u njega verovalo, onda si ti jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se volelo!

– I heard someone whisper your name, but when I turn around to see who it was, I notice I was alone, then I realized it was my heart telling me that I miss you!

– Neki dani su duži od drugih dana, neko vreme je bolje od drugog vremena, neki snovi su lepši od drugih snova, a moj najlepši san upravo čita ovu poruku!

– Ti si kao zvezda, plavo nebo krasiš, anđeli te čuvaju da se ne ugasiš, zato nemoj nikad da padneš sa neba, jer postojim ja kome tvoj sjaj treba.

– Sumrak je u srcu mom kad pored mene nisi. Sumrak je u mojim očima kad pred njima nisi. Sumrak je u mojoj duši jer daleko ti si!

– Kao more što se tiho njiše, kao kapi kiše, kao kad srce voli i za ljubav moli, kao kad sunce sja, tako tebe volim ja!

– Ako postoji sjaj – onda je u tvojim očima, ako postoji sreća – onda je to život sa tobom, ako postoji tuga – onda je to život bez tebe, ako je ko voljen – onda si to ti!

SMS KOJI OSVAJA
SMS KOJI OSVAJA

– Ako voda nosi poljupce – ja ću ti poslati more, ako lišće nosi zagrljaj – ja ću ti poslati drveće, ako je ljubav zauvek – ja ću ti dati večnost!

– Tvoja je ljubav kao potok što iz raja teče, zbog tebe je moj život prepun sreće, šaljem ti poljubac slađi od meda, jer ti si sve što mi u životu treba!

– Zamisli sebi nešto najlepše, najslađe. Dodaj tome beskrajnost, proširi sa večnošću i ukrasi sa zvezdama. Tek tada ćeš bar malo znati koliko mi značiš!

– Kad u tami zatreperi nebeski svod, zaiskre tvoje oči, bljesne tvoj osmeh, pomazi me tvoj glas, tad i ja osetim da sam nekom potreban.

– Postoji 7 svetskih čuda, 6 kontinenata, 5 uglova pentagona, 4 lista deteline, 3 svetska mora, 2 oka, ali ima nešto što je samo jedno a to nešto si TI!

– Vreme je previše sporo za one koji čekaju, prebrzo za one koji se boje, predugo za one koji tuguju, prekratko za one koji se raduju, ali za ljubav vreme je večnost.

– Jedan jastuk imam i on mi je za dvoje, jedno srce imam i ono je tvoje, jedan život imam koji ništa ne vredi ako sve što imam ne poklonim tebi!

PRESTANITE DA TRČITE ZA NJIM: 4 načina da se muškarac zaljubi

– Poslaću ti vetar da ti miluje kosu, za svako jutro poslaću ti rosu, poslaću mesec da ti u mraku sja, a što se tiče poljubaca, to ću lično JA!

– Pokloni mi svoje oči i njihov topli sjaj, pokloni mi još nešto – tvoj večni zagrljaj, pokloni mi svoje meke usne i reči dve: VOLIM TE!

– Samo su za tebe jutros pevale ptice, samo su tvoje ime šaptale ravnice, samo za tebe oblaci nebom plove, samo tebe moje srce zove!

– Ne znam da li ima nekog koga tako silno želim, ne znam da li ima nekog koga volim bićem celim, za odgovor pitao sam srce svoje, a ono mi je šapnulo ime tvoje!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...