HOROSKOP mentalno snažne osobe

Strelac

Dame u znaku Strelca su najzgodnije u celom zodijaku. Prosečne visine, sportske građe, ove lepotice kao da imaju prirodan talenat da se ističu. Čsto imaju lepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali kada treba da se predstave u punom sjaju uradiće to na pravi način i sa odmerenom dozom lucidnosti. Uvek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primetite u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osećaju.

HOROSKOP: Ko je ljubavnik za poželeti, ko se snima tokom seksa a ko je hladan kao led

Jarac

reklame

Koščato telo, vretenasti mišići, graciozan vrat i pogled od koga vam se zaledi dah, samo su neki ad atributa kojima dame rođene u znaku Jarca osvajaju. Sa ponosom nose svoje zgodno telo i prelepu kosu. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i nezaboravno simpatične. Upečatljivi zubi, lep osmeh, savršen ten još neki su od njihovih atributa. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da se oblače vulgarno. Imaju lepa stopala i zato često možete videti u fantastičnoj obući koja ih otkriva.

HOROSKOP ZA JANUAR 2016. PO CIGANSKIM KARTAMA: Lav cveta od ljubavi, Vage dobijaju velike pare a Vodolija mora da se čuva od lopova

Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepe izvajane noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju prevelik značaj odeći, one znaju da kada pred svog izabranika stanu nage, niko tu neće razmišljati o odeći. Vodolije su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

DA LI SI MUŠKARAČA, FATALNA ŽENA, DOMAĆICA? Koji si tip žene i kako te muškarci vide

Ribe

Ribe su jedne od najseksepilnijih znakova zodijaka. Njih krasi prelep ten, meka koža i lepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Jednostavno rečeno, dobre su Ribe. Imaju divnu, jaku i gustu kosu, dok im oči sijaju kao najlepši dijamant. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji nosi zanosnu pozadinu. Kada hodaju prema vama, nećete moći a da ne primetite prelepe noge i skladno telo. Ribe imaju jako specifičan temperament, a često svesne soje prvlačnosti vole da manipulišu i vladaju kada dođe do muško-ženskih odnosa. Ne bismo im zamerili!

superzena

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.