horoskop za frajere - kad ljubav zaboli

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i da se doteruju, a ponekad u tome i uživaju. Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislte da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarii ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored pomenute lepote njihov stil oblačenja i života uopšte gotovo nikada nije kliše!

Devica

reklame

Device su vitke, skladne građe i lepih crta lica, zbog čega ih mnogi svrstavaju među najlepše znakove. Imaju ženstvene jagodice i često lepe obrve. Oblače se sa dosta ukusa, uvek je prisutna prava kombinacija umerenih boja i neki elegantni aksesoar.  Kada je poterbno one i te kako umeju da se istaknu. Kada sagledate Devicu i u doteranom izdanju, ostaćete bez daha. Njihova epska lepota se prepričava. Voleti gracioznu i prelepu Devicu, jednako je slatko kao voleti rođeni život.

HOROSKOP: Toliko se privlače u seksu da bi rastrgnuli jedno drugo! Najbolje kres k0mbinacije!

Vaga

U licu Vage su plelepe, kosa im je svilenkasta i često imaju uprečatljivu boju očiju. Često su više od proseka, a kao ponašaju se nežno i sofisticirano. Obično imaju vrlo razvijen intelekt i smisao za humor kojim samo dopunjuju svoju lepotu. Svoje divno izvajano telo Vage obožavaju da oblače u prefinjene kombinacije, a kada se i neformalno spreme, uvek će na sebi ponosno nositi seksi očaravajući osmeh. Često su Vage jako zgodne i lepe, pa nije ni čudo što ih nema mnogo slobodnih.

PERVERZNI HOROSKOP: Evo ko je zver u krevetu, a ko voli analne ekskurzije!

Škorpija

Čak i kada su mršave, Škorpije su prilično jake konstitucije. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, neretko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se doteruju, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome i omanu. Kada reši da vas osvoji, Škorpija će svoj otrov servirati tako da ćete ga sa slašću popiti! Njihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Srećan je čovek koga Škopija zavoli iskreno.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.