Zavirite u svaki horoskopski znak i otkrijte šta zvezde imaju da vam kažu… Šta kaže horoskop za frajere, ko je najzgodniji i najlepši znak celog Zodijaka?

HOROSKOP: Ova 3 znaka će saznati da ih najbolji prijatelj tajno voli godinama!

Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantku crnku, tamnoputastu lepoticu svetih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

horoskop za frajereBik

Istaknute trepavice, upadljivi kapci, krupne oči, seznzualne usne i blistav ten, samo su neke od vrlina ovih anđela. Pripadnice ovog znaka obično zasenjuju svojom pojavom i karakterom. Izuzetno prijatnog izgleda, iskrenog pogleda, kao i sportski izvajanog tela koje je istovremeno snažno i krhko. Oblače se elegantno, ali u trenucima intime umeju itekako da bace muškarca na kolena svojim seksi i neformalnim stilom. Blago vašim partnerima.

Horoskop: Vage imaju najbolje sise, a Rakovi se oblače na buvljacima!

Blizanci

reklame

Iako pripadnice ovog znaka uvek izgledaju doterano, sveže i privlačno, na njima nećete primetiti da je tu bilo potrebno mnogo intervencija. Ipak, ove pedantne pametnice nikada neće ostaviti utisak da su provodile sate u salonima lepote ili ispred ogledala. Niko ne može da parira Blizancima u iskazivanju svoje neodoljive strane, jer tu neretko nije potreban trud. Često izgledaju mlađe nego što jesu, a njihovi iskreni i pomalo nemirni pogledi ostavljaju momke u teškoj dilemi; Da li da je oženim sada ili odmah? Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno.

HOROSKOP: Šta je najveća sreća za vaš znak: ljubav, putovanja, vera, prijatelji ili jaka veza

Rak

Rakovi često imaju lepo i upečatljivo lice, naglašene jagodice i predivne oči, a njihov sjaj ni brilijati ne mogu da zasene. Krasi ih upečatljiv osmeh koji kada iskreno upute, retko ko može da zaboravi. Vitko i skladno telo, izvajane noge i prelepe ruke i šake, potpuno su u logičnom skladu sa njihovim temperamentom. U mladosti umeju da budu izrazito vitki, većina rakova će tek nakon tridesete doživeti vrhunac svoje svoje lepote. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe, koja za sobom ostavlja iskrene uzdahe. Velika je sreća biti na vašoj nežnoj strani!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.