Jarac

Vernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe.  On stane ispred ogledala go, kao od majke rođen i krene da se miluje. Sa te strane, varaće vas sam sa sobom, ali imajte na umu da će maštati o tome kako bi lepo bilo da može najboljem prijatelju da preotma ljubav. Vrlo su verni i odani ogledalu i sliku svoju uvek nose. Spremni su da trpe za pravu ljubav i pravo ogledalo.

Ljubomora: 100% Komplikovanost 20%

reklame

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

Vodolija

Vernost: Vole igre i igrice zbog čega često “završe” u igraonici. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju. Često će umesto vas početi da drapaju neku vašu koleginicu, samo da vam malo dignu pritisak. Uživaju u tome da vas drkaju, pa budite na oprezu. Što se više nervirate, više će vas drkati.

Ljubomora: 10% na proleće, a 56% na jesen. Komplikovanost zagarantovana.

Ribe

Vernost: Ribe su vrlo otvorene i vole da plivaju u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im kratke, gnjile i klimave. Baš kao i zubi. Kada vole, oni vole ali, vas najverovatnije neće. Isto tako, avanturice im nisu strane pa mogu da zastrane sa strane. Nemojte sa njima ići u zoološki vrt u pijanom stanju! Pitate se zbog čega? E, pa drage moje to će kamila morati da vam objasni.

Ljubomora: 70%, a i skidaju se goli kada se napiju u kafani. Komplikovanost je zagarantovana!

Izvor: besnopile.rs

UPOZORENJE! Ako ćete da kopirate tekst, samo izvol`te!

Image courtesy of  imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.