Rak

Vernost: Rak je ekstra, ali samo u horoskopu. Ovako, čujem teško se leči. Ako je njihova veza kvalitetna i vredna čuvanja i održavanja, oni će biti srećni. Ali, s obzirom na njihove poprilično velike prohteve, vi im nikada nećete biti dovoljno zanimljivi i fantastični, pa vam je tako bolje da se smuvate sa nekim u znaku Blizanaca. Dok je srećan, Rak je veran. Mnogo piju da `ebe rak raka.

Ljubomora: 85%, komplikovanost 300.000 km

reklame

horoskop

Lav

Vernost: Uz prave reči i gestove, Lav može vrlo lako da se zavede, ali to ne znači da će da žrtvuje svoju vezu, već da će da stavi na vagu i da proceni šta mu više odgovara. Ako ga startuje riba sa boljim sisama nego što su tvoje, sestro slatka otkačičće te najstrašnije. Njima su samo sise na pameti, mada poznati su slučajevi koji su gledali ženama i u noge.

Ljubomora: 80% ako ste dobra riba, a 20% ako i niste baš… Znači i on je pajser…

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

Devica

Vernost: Device su vrlo verne i isto očekuju i partnera. Ali, dugoj vezi mogu da postatu labilni, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Onda će se kao debil upecati na neku kafansku drndulju, samo zato što mu je dobacila nešto u stilu : “Mili, na tvojim ramenima bih mogla da se onesvestim” Znači, nije veran nego beskrajno glup i naivan. Bolje kupite sebi bicikl nego što ćete se muvati sa ovim likovima

Ljubomora: 10%, jer, nema taj pojma gde e nalazi, a komplikovani su 77%

horoskop ljubavni horoskop za jun 2015

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.