JARAC (22.12 – 20.1)

Posao Ovih dana kao da ste previše slobodni s novcem, kao da kupujete ljude oko sebe. Budite oprezni pri kupovini, naročito do kraja marta, jer nije pravo vreme za trgovinu. Vrlo brzo će vam na naplatu doći to kratkotrajno finansijsko opuštanje, a tada će vas savladati panika. Ti strahovi dolaze zbog loših iskustava iz prošlosti, a srećna vest je da se to što je nekada bilo, nikada više neće ponoviti. Naime, na pragu ste odličnog perioda kada ćete se osećati oslobođeno, kao kada nekom skinu kamen s leđa.

Ljubav Sva svoja nezadovoljstva koja ste potiskivali u prethodnom periodu, ovih dana imate priliku da iscelite. Voljena osoba je direktno uticala na vaš sistem vrednosti, narušila vam je samopouzdanje. Sada je prilika da ozbiljno porazgovarate i otvoreno saopštite šta vam je na duši. S obzirom na to da su vam povoljni aspekti na nebu, očekivan je povoljan ishod svega, ali samo ako budete direktni i iskreni.

reklame

Zdravlje Problemi s kožom.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao Muče vas nesporazumi vezani za finansije. Međutim, to nije ništa što bi trebalo toliko da naglašavate. Ovaj period je obeležen jednim dobrim aspektom koji, u vašem slučaju, predstavlja stabilizaciju na svim nivoima, pa i na novčanom. Ukoliko vaš posao ima bilo kakve veze s nekretninama onda su mogući veći problemi. Od kraja marta stiže značajniji finansijski priliv, ali i prilika da spojite posao sa zadovoljstvom. Pravo je vreme za kratko putovanje, produženi vikend ili zasluženi odmor.

Ljubav Na pomolu je prava ljubavna romansa. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon škakljivog početka odnos može da preraste u nešto trajno. Potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da ste u praksi bolji.

Zdravlje Problemi s varenjem.

Horoskop tokom vladavine Ovna

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao Intuitivno osećate da vam se nešto sprema. Vaša ogromna senzibilnost bez greške detektuje vibracije koje vas plaše jer nagoveštavaju promene koje dolaze. Ipak, nije pravi trenutak da svoje utiske iznosite javno, morate razumeti da drugi ljudi možda ne mogu da vide ono što je vama tako kristalno jasno. Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to pravedno. Budite oprezni i ne nasedajte na tuđe manipulacije kako ne biste bili upleteni u nešto čega ćete se kasnije stideti.

Ljubav Ovo je segment vašeg života u kome je sve nejasno i mutno. Bavite se temama koje se odnose na prošlost, ali nikako da pronađete zajedničko rešenje kojim biste stavili tačku na minule dane. Pozitivan pomak stiže krajem marta, ali i dalje vas prati misterija i nejasan odnos s partnerom. Koliko god da se trudite da stvari postavite iskreno i na pravo mesto, neki detalji vam i dalje promiču.

Zdravlje Bolovi u leđima.

loading...