VAGA (23.9 – 22.10)

Posao Okolnosti vas navode da intenzivnije razmislite o tome da li je za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se jako ponositi svojom pozicijom. Kraj marta i početak aprila predstavlja period u kome mnogo svoje kreativne energije ulažete kako biste odgovorili na sve poslovne izazove koji će se postaviti pred vas. U okviru svega, predstoji vam jedna sasvim nova poslovna ponuda.

Ljubav Svu svoju energiju trošite na posao pa za voljenu osobu ostaju mrvice slobodnog vremena koje, pak, ne koristite maksimalno. Iako ste u naletu dobre energije, zanemarujete da je vaš poslovni uspeh samo vaša pobeda i da partner očekuje onaj deo vašeg bića za koji misli da mu pripada. Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju, zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete moći da nadoknadite. Budite pažljivi.

reklame

Zdravlje Prekontrolišite hormone.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao Promena na poslu. Ovo može da znači da ćete dobiti novog pretpostavljenog, ali i promenu kompletnog ambijenta u kome radite. Posle iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti retka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u ličnu pobedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će biti trajnijeg karaktera.

Ljubav Ne pravite razliku između ljubavi i strasti. Platonska veza koja se zasniva na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja može da se završi na skandalozan način. Da biste izbegli neprijatnosti, izbegavajte koketiranje bilo koje vrste, a naročito putem SMS poruka i na društvenim vezama, jer budite sigurni da će pre ili kasnije i najveće tajne isplivati na svetlost dana.

Zdravlje Glavobolja.

Horoskop tokom vladavine Ovna

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao Imate poriv da sve napustite i život iz korena promenite, ali svesni ste posledica takvih odluka pa na neki način sve ignorišete. Potiskivanje nezadovoljstava na poslovnom planu može prouzrokovati ozbiljne smetnje, naročito u odnosu sa saradnicima jer oni osećaju da ste mentalno odsutni. Sve to zajedno može biti uzrok vaših ozbiljnih grešaka u radu, a to bi vam još više zakomplikovalo ionako neprijatnu situaciju na poslu. Ne gubite optimizam, sve je prolazno, pa i ova faza koja je praktično – zatišje pred buru.

Ljubav Svu toplinu crpite iz porodičnog i ljubavnog gnezda. Voljena osoba ima sluha za vaše potrebe. Početkom aprila ljubav dobija krila, iako ćete se istovremeno osećati zarobljeno. U vašoj prirodi je potreba za slobodom, pa taj osećaj ograničenosti može baciti malu senku na odnos s voljenom osobom. Kako god bilo, veza teži ka stabilizaciji, a to je nešto što vam je u ovom trenutku dragoceno.

Zdravlje Problemi s nogama.

loading...