RAK (22.6 – 22.7)

Posao Krenulo vas je. Očekujte priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpunu fokusiranost. Rado biste se povukli na izvesno vreme i predahnuli, ali to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem marta moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar nakratko, spojite posao i zadovoljstvo.

Ljubav Izvor svih radosti, tokom ovog meseca, mogu biti vaš dom i ukućani. Stižu značajne promene, bilo da se radi o novom članu porodice, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promeni kojom vaša oaza mira dobija na kvantitetu. Nekima će ovaj period doneti selidbu, ulazak u brak ili ljubavnu vezu s osobom koja može biti životna. Kako god, u ovom periodu vas očekuju velike promene koje će biti izvor radosti, kako za vas tako i za vaše najbliže.

reklame

Zdravlje Nesvestica.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao Svu energiju ulažete u posao. Pod velikim ste pritiskom, osećate se ucenjeno. Višak besa koji vas obuzima može da eskalira na potpuno pogrešnom mestu. Vodite računa, za vas je počeo period tokom koga najmanji nesporazum sa saradnicima može da preraste u ozbiljan sukob posle čega nema povratka. Iako ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precenite sopstvene sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju, na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalifikovani.

Ljubav Misli su vam usmerene na analiziranje nečeg što se desilo u prošlosti. Istovremeno, stičete nove uvide pa postajete svesni svojih grešaka. Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili. Ogromna neodlučnost razvija u vama veliku tenziju koja preti da eksplodira ka nedužnim ljudima. Na kraju ćete se zapitati šta ste time dobili i da li vam je sve to trebalo.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Horoskop tokom vladavine Ovna

DEVICA (23.8 – 22.9)

Posao Problemi iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja marta nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga itekako osećate. Srećna vest je da je to prolazna faza, već od početka aprila stvari se pokreću s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rešenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja kakva niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite šta i kome pričate i nikoga ne kritikujte.

Ljubav Početak ovog perioda je prilično neprijatan za vaš ljubavni život. Sve vreme je glavna tema nešto što nije do kraja izrečeno, bilo da se radi o vama ili partneru. Nekima će ovaj perid doneti bolna saznanja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem novih ljudi odlična je predispozicija za preljubu ili platonsku ljubav koja bi vas osvežila.

Zdravlje Bolovi u leđima.

loading...