Iako su veoma zbunjujući znakovi koje šalju muškarci, postoje neki koji ne greše a govore vam da mu se sviđate

Postoje znakovi koje mnogi smatraju potvrdom zainteresovanosti muškarca prema ženi. Iako ponekad govor tela može poprilično da zbuni, ovo su neki znakovi koji ukazuju da mu se dopadate.

 

Dražesan osmeh

reklame

Osmeh je uvek dobar znak, a izuzetak nije niti zavođenje. Uhvatite li ga kako vam se smeška verovatno ste nekako zavredili njegovu pažnju i želi dalji kontakt sa vama. Možda je sramežljiv pa mu treba mali podsticaj za prilaženje – ako vam se sviđa dajte mu do znanja da ima zeleno svetlo.

Zarumeneo se

Možda ste već iskusili teškoću zavođenja sramežljivog dečka, ali ako ste se ranije opekli ne znači da morate da izbegavate takve muškarce. Ako primetite da vas obilazi poput satelita i da su mu se od blama zacrveneli obrazi priđite vi njemu.

Kontakt očima

Ovaj znak može biti varljiv, ali svejedno je vredan pažnje. Iako je kontakt deo svakodnevne komunikacije, prilikom zavođenja je važna dužina njegovog trajanja. Ako drži pogled na vama duže od prosečnog kontakta verovatno je u pitanju flert.

Znakovi da vas muškarac muvaOponaša vas

Ovo je jako zanimljiv fenomen koji se uvek javi kada je pitanju osoba koja nam se sviđa. Ako muškarac tokom razgovora na svaki vaš osmeh odgovara istim, ili na svako vaše čuđenje i on ostaje zapanjen, moguće je da je u pitanju zavođenje.

Ruke na kukovima

Ruke na bokovima ili za pojasom klasičan su znak pokazivanja samopouzdanja. Ako se sretnete s ovim načinom zavođenja moguće je da imate posla s mačo muškarcem željnim dokazivanja.

loading...