Da bi ste smanjili uticaj punog Meseca dobro bi bilo da radite na svom opuštanju, da primenite opuštajuće disanje, duboko i ravnomerno disanje koje smiruje ili radite meditacije koje opuštaju. Relaksacija uz neku opuštajuću muziku, kao i afirmacije protiv stresa i napetosti takođe mogu umanjiti nepovoljno delovanje punog Meseca u Blizancima.

Pun Mesec u Blizancima može uticati na psihičkom planu na nervozu, nesanice, ali i na neke oblike neuroze. Dobro bi bilo da preduzmete neke mere da ako ste podložni tome to umanjite. Jedan od načina da se smanji stres i ne unosi bespotrebna nervoza i panika je da smanjite komunikaciju i da manje slušate vesti i informacije koje uznemiravaju.

reklame

Da bi ste se bolje fizički osećali smanjite nešto unos tečnosti, izbegavajte slatko i voće, posebno slatko voće i koristite vrstu i toplu hranu (mahunarke najviše).

Nedeljne astro prognoze od 12. do 19. decembra 2016

Pun Mesec je period kada se mogu neke stvari i pozitivno povećati, a to je novac. Možete primeniti neki ritual za uvećanje novca, kako je pun Mesec u Blizancima akcenat je na rečima i mislima koje mogu privući novac, kao što je recimo: „Novac mi dolazi sa svih strana“ kako je Mesec u Blizancima to može da bude više uplata, koje stižu na vaš račun. Njih mogu da prete izveštaji, u vidu sms poruka izveštaji na mobilnom u narednim danima. Moguća je i veća konfuzija , zaturanje ili zaboravljenje novčanika, ključeva, mobilnog ili korišćenje pogrešnih kartica itd.

Pun Mesec je u sekstilu sa Uranom u Ovnu, a Sunce je u trigonu sa Uranom u Ovnu i sigurno je da su mogući i povoljni preokreti ako radite neke stvari oprezno i bez preterivanja, a oslanjajući se na intuiciju, koja će biti izražena. Isto tako, ako rešite da neku vašu nepovoljnu naviku ili osobinu ukinete, kao što je recimo pušenje, ili kao što je lenjost u učenju, jer je Mesec u znaku učenja, tada ćete osetiti i povoljne efekte punog Meseca. Takođe, ako ne podležete sugestijama i mišljenju drugih, posebno ako ste tome skloni, jer tada ćete izbeći negativna razmišljanja ili loše odnose sa drugima.

Nastojte da unesete što više pozitivnih misli, a ako ih nemate sada je vreme da to izmenite i da pozitivnim mislima privučete i pozitivne promene. Delovanje punog Meseca je moćno, ako ste skloni kontroli i samokontroli i može doneti i puno dobrog, ako se veoma potrudite da učinite nešto što bi do takve promene i dovelo. Pokušajte, bićete zahvalni onim što dobijete.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.