Tajni recept prave vračare: Kako da PRIZOVETE SRODNU DUŠU u noći PUNOG MESECA i čega da se čuvate

14. decembra 2016. je pun Mesec u Blizancima u sekstilu sa Uranom- neočekivane promene u odnosima sa drugima su pred nama.

Uticaj Punog Mesec kreće već 13. decembra od 13 sati i osetiće se sve do 14. decembra u 16. 55. na ovim našim prostorima. Pun Mesec u Blizancima će biti na 22. stepenu Blizanaca u 1.06. posle ponoći. Pažnju treba obratiti na komunikaciju, koja može biti napeta, sa više nervoze, razdražljivosti, koja lakše može dovesti do sukoba u mišljenju i konflikata, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović. Obratite pažnju šta govorite i izbegavajte gužve, jer će nervoze i napetosti biti na mestima gde ima puno ljudi, gde ima čekanja, kao što su pošte ili domovi zdravlja, sada u vremenu kada ima virusa, gripa, ali i na autobuskim i železničkim stanicima, kao i u saobraćaju, na putevima i autoputevima. Merkur je u konjukciji sa Plutonom i nemojte se iznenaditi ako naiđete na kontrolu saobraćajne milicije. Kazne su moguće, te je važno da budete oprezni u saobraćaju i da ne budete brzi i da poštujete saobraćajne propis. Kako će biti više nervoznih vozača, jer za vreme punog Meseca u Blizancima ima više nervoze i napetosti nastojte da budete koncentrisani na vožnju. Tako ćete izbeći saobraćajne nezgode, kojih u ovo doba godine kada je uticaj punog Meseca u Blizancima ima više.

Nervoze, napetosti i mogući konflikti su i u školama kada je pun Mesec u Blizancima. Profesori u simbolici Sunca i u Strelcu i deca, đaci, u simbolici Meseca u Blizancima. Biće svakako i nekih nepredviđenih situacija, koje mogu da izazovu iz toga i nešto neočekivano, što može da dovede i do nekog pozitivnog obrta iz svega toga.

reklame

U komunikaciji, može doći lakše do nesporazuma ili do suprotstavljenog mišljenja, ali svađe i konflikti su veći kada je pun Mesec u Blizancima. Obratite pažnju i na poruke koje pišete jer može stići nekoj drugoj osobi. Reči su te na koje treba da najviše obratite pažnju kada je uticaj punog Meseca. Budite selektivni u izboru reči kojima ćete nešto saopštiti. Što ste više u stanju da kontrolišete ono što govorite i pišete, to ćete manje da se suočite sa nesporazumima i konfliktima, koji su intenzivniji, nego kada nije Pun Mesec.

Merkur koji utiče na pun Mesec u Blizancima je u Jarcu i komunikacija i odnosima sa drugima se mogu puno promeniti u narednom desetak dana. Posebno, jer će Merkur od 19. decembra krenuti retrogradno. Kako su svi događaji povezani ako bi došlo do svađe, ako ne kontrolišete reči i osećanja koja ih prate, tada može doći do prekida u nekom odnosu i do čekanja da se uvređena osoba javi i nastavi komunikaciju. Da bi ste to izbegli, ne žurite sa izjavama i ne ulazite u nepotrebne sukobe i svađe. Insistiranje na vašem stavu i mišljenju sada može da dovede do promena kakve niste želeli, ni predpostavili da se mogu desiti. Ovaj pun Mesec će najviše osetiti osobe koje imaju neke planete u Blizancima oko 22. stepena , rođeni nekoliko dana pre 13. i posle 13. juna, kao i osobe koje su rođene oko 12. decembra, a zatim u nešto manjoj meri i osobe u znaku Device  ili one koje imaju neku planetu oko 22. stepena u Devici i Ribama ( treća dekada). Promenljivi znaci će biti najviše izloženi uticaju punog Meseca, a zatim i osobe sa podznakom u Raku, koje su pod uticajem Punog Meseca i u znaku Lava. Kod Rakova to može biti vezano za unutrašnji nemir i napetost, nesanicu, unutrašnje sukobe ili pak za život u inostranstvu, ako žive u inostranstvu, a kod Lavova za odnose sa osobama u nekoj grupi, ili za neki prijateljski odnos i sl. Na fizičkom planu osetljivi su donji disajni putevi, bronhiji, pluća.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.