FEJSBUK CHAT

VODOLIJA

Vi ste nekonvencionalni i nepredvidivi u seksu. Nedostaje vam osećaj za pravu meru stvari pa ne uspevate da odredite kada je pravi trenutak da se zaustavite. Ipak, vi ste pre svega prijateljska pojava i niste posesivni u svojoj seksualnosti. Stvari koje se odvijaju u krevetu imaju nekako prijateljski ton i više liče na prijatno druženje nego na divlji seks. Predigra vam nije neophodna i više volite da odmah pređete na konkretnu stvar.

reklame

Za vas su prihvatljiva nestandardna seksualna ponašanja, ali ne i ona koja uključuju nasilnost. Vaša humana priroda se i ovde ogleda i ne dozvoljava vam da zarad svog zadovoljstva nanesete partneru bilo kakve fizičke ili psihičke povrede. Tokom seksualnog čina imate naviku da posmatrate partnerovo ponašanje, a naročito njegov izraz lica. Na osnovu toga pratite da li se sve odvija kako treba. Nije vam stran grupni seks, a volite i da posmatrate druge ljude tokom seksualnog čina. Takođe, obožavate seks na neobičnim mestima. Niste previše vezani za jednog partnera i dešava se da seksualno opštite istovremeno sa nekoliko njih. Za vas je to normalna pojava i u tome ne vidite ništa nemoralno. To je rezultat vašeg individualnog idealizma.
Vanbračne veze niste u stanju dugo da krijete i partner ih pre ili kasnije otkrije. Često mu to vi sami saopštite jer mislite da je tako časnije i bezbolnije za njega. Upravo zbog takve obzirnosti dešava vam se da ste kolebljivih emocija i  teško  određujete šta želite i šta je za vas najbolje.

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.