Naslovna Astro-posteri HOROSKOP: Podznak određuje vaš seksualni život – VODOLIJA

HOROSKOP: Podznak određuje vaš seksualni život – VODOLIJA

PODELI
FEJSBUK CHAT

VODOLIJA

.

Vi ste nekonvencionalni i nepredvidivi u seksu. Nedostaje vam osećaj za pravu meru stvari pa ne uspevate da odredite kada je pravi trenutak da se zaustavite. Ipak, vi ste pre svega prijateljska pojava i niste posesivni u svojoj seksualnosti. Stvari koje se odvijaju u krevetu imaju nekako prijateljski ton i više liče na prijatno druženje nego na divlji seks. Predigra vam nije neophodna i više volite da odmah pređete na konkretnu stvar.

Za vas su prihvatljiva nestandardna seksualna ponašanja, ali ne i ona koja uključuju nasilnost. Vaša humana priroda se i ovde ogleda i ne dozvoljava vam da zarad svog zadovoljstva nanesete partneru bilo kakve fizičke ili psihičke povrede. Tokom seksualnog čina imate naviku da posmatrate partnerovo ponašanje, a naročito njegov izraz lica. Na osnovu toga pratite da li se sve odvija kako treba. Nije vam stran grupni seks, a volite i da posmatrate druge ljude tokom seksualnog čina. Takođe, obožavate seks na neobičnim mestima. Niste previše vezani za jednog partnera i dešava se da seksualno opštite istovremeno sa nekoliko njih. Za vas je to normalna pojava i u tome ne vidite ništa nemoralno. To je rezultat vašeg individualnog idealizma.
Vanbračne veze niste u stanju dugo da krijete i partner ih pre ili kasnije otkrije. Često mu to vi sami saopštite jer mislite da je tako časnije i bezbolnije za njega. Upravo zbog takve obzirnosti dešava vam se da ste kolebljivih emocija i  teško  određujete šta želite i šta je za vas najbolje.

 

zena.blic.rs

Inicijalizacija u toku...