Spiritualni horoskop za JARCA

Ovnovi će dobiti veliko nasledstvo, dok u život Bika dolazi nova ljubav

Kraj godine nam se polako, ali sigurno, približava i već je vreme da se lagano svode računi. Otkrijte šta su zvezde sačuvale za sam kraj 2015. godine za vas i u skladu sa tim rešavajte probleme.

Ovan

Ovaj period za sve vas rođene u ovom znaku, biti će sve samo ne dosadan. Jupiter vam donosi mnogo više prilika da stvari ili neke situacije napokon posložite na vama zadovoljavajući način.
Nećete se morati čak ni nešta posebno truditi. Ono na šta ipak morate paziti je brzopletost kojoj ste i inače skloni. Jupiter je planeta koja daje mogućnosti i širi lične potencijale. Sreća ne pada sama u krilo, ali ono na šta obratite pažnju svakako je na dohvat ruke. Iako i sami znate da ste sami odgovorni za sve odluke ili akcije koje preduzmete, jer vi ćete se sa njima morati baviti. Vreme je dobro da preduzmete neke pravne ili administrativne aktivnosti.

reklame

Moguće je da stiže i dobra vest u vezi s nasledstvom ili dodatnim prihodom. Svejedno svesni ste da vaši stavovi prema poslu, zdravlju i privatnosti moraju imati neke čvrste osnove. Ne možete više nositi osećaj lične krivice, pa svakako pokažite više samopouzdanja i vere u sebe. Pred vama je idealno vreme da se oslobodite nekih strahova, razvijete više saosećanja prema drugima i postanete nešto skromniji u očekivanjima.

Ljubav

Iza vas su glavni testovi koje ste morali proći upravo u vezi ljubavi i intimnosti. Niste više toliko u brizi, jer znate šta vam odgovara, a šta ne. Odnosi koji se temelje na povjerenju i jakoj pripadnosti proći će sasvim neozleđeni ovaj period. Svejedno nikako nemojte odustati od dijaloga i razgovora o svemu šta vas muči ili brine. Osećate se mnogo opuštenije kada je u pitanju bliskost s nekim. Ukoliko ste imali neko razočarenje tokom prošlih meseci tada ste nešta i naučili. Sada se svakako krećete sa više lične vere i mudriji prema napred.

Posao

Mnogi od vas će svakako želeti više od posla ili barem neku promenu. Bitno je da budete hrabri i odlučni te da se rešite onoga nepotrebnog, nedelotvornog. Naravno da je strepnja u vezi s egzistencijom glavna i osnovna briga u današnje vreme krize. Da li ste učinili dobro ili loše, pokazaće vreme. Svejedno, ukoliko imate neke svoje ideje i rešenja, meseci pred vama pokazaće se kao vrlo dobar period upravo za takva pitanja. Nemojte rušiti mostove iza sebe, ali budite pažljivi. Stoga čuvajte novac, ne trošite više nego što trebate, jer bi vam ušteđeno moglo zatrebati ukoliko želite uložiti u nešto svoje.

horoskop-11--a--

Bik

Meseci pred vama donose vam više spremnosti da uživate u svemu onome šta volite. Hedonizam je ionako glavna reč koja bi mogla najbolje opisati vaš znak. Venera je vaša vladarica, a kad je Venera u pitanju tu je uvek nužno zadovoljstvo i satisfakcija sobom pa i svojim postignućem. Planetarna energija vas podstiče na samoiskazivanje bilo kroz neki novi interes, hobi, kreativnost. Želite ponovno uneti malo zabavnih sadržaja u svoj život. Ukoliko ste oduvek hteli da nastaviti određeni zanat, umetnost, ili kreativni interes, sada je vreme da to i učinite.

Možda ćete upoznati novog prijatelja koji će vas podsticati na izlaske, ili ćete podsticaj naći u nečijem načinu života koji vam se u osnovi vrlo sviđa. Inspiracija vam dolazi sa sasvim neočekivanih strana pa je dobro da se i vi otvorite mogućnostima. Bilo šta od toga moglo bi vam na kraju osim zadovoljstva doneti i određenu korist, moguće kroz priznanja ili nagrade. Jupiter upravo podstiče vaš znak na zabavne sadržaje, druženje, kreativnost i ideje. Jupiter je veliki dobročinitelj, sve šta dotakne to i širi, ali sreća koju donosi ne dolazi sama.

Ljubav

Jesen vam može doneti novu ljubav, samo je potrebno proširiti svoj krug prijatelja ili poznanika, kao i mesta gde se zabavljate. Možda upravo među tim novim prijateljima ugledate nekoga ko bi vam mogao biti nova simpatija, pa i ljubav. Trajne veze se definitivno mogu odlučiti da li će odnos trajati i kakav će doista biti. Sve shvatate jako duboko i lično pogotovo ono na intimnom planu. To bi moglo biti zbog emocija ili životnih okolnosti. Bilo kako bilo, intimnost i sa kime je deliti je područje koje uzimate vrlo ozbiljno ove jeseni.

Posao

Jesen vam donosi dašak pozitive i na području profesionalnog, kao i društvenog života. Pažljivi ste prema prilikama i želite nešto poboljšati u načinima rada. Svakako ćete gledati na dobitak, jer je to prava svrha bilo kojeg posla koji radite. Neki među vama ipak će želeti ostaviti postojeći posao, jer je postao neproduktivan ili neugodan, a nekima čak i neizdrživ. Spremni ste učiti, ponovno ako treba, jer znate da ulažete u sebe i svoj napredak. Ukoliko ste u potrazi za poslom pred vama je dobar period, jer ćete ići ili biti pozivani na mnogo razgovora. Upotpunite svoje molbe, dodatno se informišite, učite sve šta je potrebno da biste bili u toku sa potrebama vremena i posla.

...nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.