horoskop

Od ulaska mladog Meseca u znak Jarca osetićemo snažnu potrebu za stabilnošću i dubljim korenima…

Šta se to događa ovih dana pitaju se mnogi koji nailaze na ponavljanje nečega iz prošlosti, ili na početak neke karmičke veze, nečega što nikako ne može da se izbegne. Ovo je vreme i vraćanja na nešto slično što je bilo već nekada. Potreba za stabilnošću i sigurnošću je iskrsla, baš pred mlad Mesec u Jarcu, kroz konjukciju Venere u Strelcu sa Saturnom i retrogradnim Jupiterom u Devici. To je uvod u početak nečega što može da postane stabilno, trajno, ili sigurno.

Potreba za sigurnošću, privrženošću, iskrenošću ili trajnošću će biti ovih dana prisutna. Ovo je vreme kada može da se produbi ili učvrsti neki odnos od ranije.Sećanja na ono što je bilo je kod mnogi prisutna i posebno će biti dok je Mesecu Jarcu ovih dana. Večeras je Mesec ušao u Jarca i tu će biti u naredna dva dana. Završava se jedan ciklus mesečev i počinje novi od 10. januara, kada će biti mlad Mesec na 19. stepenu u Jarcu u kvadratu sa Uranom u Ovnu i trigonu sa Jupiterom u Devici.

reklame

horoskop-skorpija

Stižu promene koje će doneti uzbuđenje i nemir, posebno u noći 9. na 10. januar. Nemir i napetost će biti prisutna, kod nekih i nesanica. Izbegavajte inaćenje i suprostavljanje nekome ili nečemu. Pokušajte da se opustite uz muziku, ili meditirajući, zamišljajući ili planirajući o onome što priželjkujete da vam se desi na početku 10. 01, u prvim jutarnjim satima. Idealno vreme za novine je tog dana oko 8-11 sati kada Mesec bude utrigonu sa Jupitrom u Devici. Promene koje započinju u to vreme bi mogle da donesu o pooljšanja. Obratite pažnju šta je to što se pojavljuje kao mogućnst da nešto novo započnete, a ako se ne pojavi, onda vi preduzmite inicijativu. Ovo se posebno odnosi na osobe koje imaju podznak u Jarcu kao i oni koji imaju Sunce u ovom znaku, odnosno rođene su u periodu od 8. do 14. januara…

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.