Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019: Povišica za Ribe, Vaga u ljubavnoj nedoumici, Ovan ujeda od nervoze

0
4347

JARAC

PISMO- NEISKRENOST- PUTOVANJE

Ljubav

Iako prva polovina meseca nije baš najbolja po pitanju komunikacije sa voljenom osobom, stvari se mogu popraviti. Verovatno i vi i partner imate neke svoje sumnje i nedoumice, ali ne postoji ništa što iskrena i otvorena priča ne bi mogla da reši. Još ako biste mogli da u drugom delu marta negde zajedno otputujete – oboje biste se dodatno opustili I bili više spremni da se prilagodite jedno drugom. Slobodni mogu biti nesigurni po pitanju jedne osobe. Jeste zainteresovani, ali se sa druge strane bojite da se prepustite poučeni lošim prethodnim iskustvima. Treća dekada marta ipak može doneti pokret….

Posao


Zastoj po pitanju papirologije ili nabavke dokumenata, dozvola moguć je u prvom delu meseca, dok bi drugi deo marta trebao da donese razrešenje ovih situacija. Neka slična varijanta će biti i što se dogovora i važnih kontakata sa poslovnim partnerima tiče. Vodite se onim – trenutne blokade se mogu prevazići i ne odustajte od svojih ciljeva. Finansije – budite oprezni sa troškovima, platite ono što dugujete.

Zdravlje

Grlo i pluća su osetljiviji nego inače. Moguće su prehlade, ali i alergijske reakcije. Takođe, više pažnje bi trebalo posvetiti načinu ishrane.

VODOLIJA

UDOVICA- SREĆA- ISTINA

Ljubav

Možda niste najzadovoljniji trenutnim odnosom sa partnerom, ali ovo se i te kako da popraviti tokom marta. Ukoliko je bilo nekih neprijatnih situacija ili dešavanja u prethodnom periodu, ne vraćajte se na njih – stavite tačku i krenite dalje. Oboma vam je potrebno da ste opušteniji i da više uživate u zajedničkim trenucima, bez tenzije i pritisaka. Slobodni – možda biste voleli da vidite osobu sa kojom ste ranije bili ali malo je verovatno da sa njom možete ostvariti nešto trajnije. Pogotovo što vam drugi deo marta donosi nove ljubavne prilike i ljude sa kojima biste mogli da budete srećni.

Pročitajte i  Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019. donosi požude, strasti i intenzivna osećanja. Sada je vreme da se oslobodimo svih ograničenja

Posao

Dosta ste opterećeni svojom poslovno – finansijskom situacijom i možda u ovom trenutku ne vidite način da ovo rešite i poboljšate. No, neke situacije vam dolaze trudili se ili ne – a kolo sreće će se okrenuti u vašu korist u drugom delu meseca. Vodolijama stoji jedna velika poslovna šansa koju nikako ne biste smeli da propustite. Lagano poboljšanje finansija do kraja ovog meseca.

Zdravlje

Kičma, hormoni, ishrana, oči – bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka, ovim stavkama bi trebalo da posvetite više pažnje.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019

RIBE

MISAO- SVEŠTENIK- DAR

Ljubav

Nisu ove karte loše što se ljubavi tiče, samo su pomalo statične I neaktivne. Šta bi to moglo da označi? Pa na primer – da će odnos sa partnerom biti korektan, ali da se vi lično nećete osećati kao da dobijate baš sve ono što vam je potrebno da biste bili mirni. Ili na primer – da će se mnogo vrteti oko obećanja I zamisli, a ispunjenja će biti samo delimična. Savet – uživajte u svakoj lepoj reči I sitnici sa osobom koju volite – možda vam je potrebno više, ali trenutno to nije moguće. Slobodne Ribe – oko vas se motaju različiti “profili” udvarača – sve vam ovo prija, ali niko da se baš u potpunosti uvuče u vaše srce….

Posao

Mali zastoji, sitni problemi, neka mala čekanja – ništa strašno i ništa što se ne može vrlo brzo prevazići. Generalno gledano – vaše su pozicije stabilne, imate podršku onih koji su iznad vas i ne postoji pravi razlog za brigu. Šta više, tamo pred kraj meseca možete dobiti neku formu napredovanja ili povećanja finansijske nadoknade za rad. Ako ništa drugo – taj period je dobar da budete opušteniji po pitanju zarada.

Zdravlje

Statični ste, čini mi se i da po pitanju nekih namirnica (naročito slatkiša) umete da preterate. Potrebno vam je više šetnje i boravka na svežem vazduhu, u prirodi.