Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019: Povišica za Ribe, Vaga u ljubavnoj nedoumici, Ovan ujeda od nervoze

0
4347

VAGA

LJUBOMORA- NOVAC- PORUKA

Ljubav

Uhvatićete se za neke situacije za koje ćete smatrati da su vrlo važne (ili će vam bar tako u tom trenutku izgledati), da biste vrlo brzo shvatili da ste se sa voljenom osobom kačili oko zaista nebitnih i nevažnih stvari. Ne trošite ni vreme ni energiju ni vas ni partnera na ovakve stvari, kada već imate mogućnosti da poboljšate i učvrstite vaš odnos tokom marta. Slobodne Vage mogu biti u nedoumici zbog jake hemije i privlačnosti koja postoji između vas i jedne osobe. Ne znam šta vas to koči da se prepustite, ali u svakom slučaju – računajte da će se od druge polovine meseca stvari mnogo brže i konkretnije pokrenuti.

Posao


Finansije vam zaista donose velike nedoumice i zabrinutost. Da li je ovo problem sa naplatom ili se obim poslovanja smanjio – pitanje je – ali generalno gledano pravih razloga za brigu nema. Ovo je samo prolazna faza iz koje ćete se brzo izvući. Po pitanju dogovora i konkretnijih poslovnih šansi mnogo je bolja druga polovina meseca. Štaviše, sam kraj marta donosi ozbiljnija dešavanja i realizaciju.

Zdravlje

Stres, neadekvatna ishrana i slabiji imunitet – ovo su stavke koje mogu dorineti da se povremeno tokom marta osećate kao da niste baš svoji….

ŠKORPIJA

MISAO- LJUBAV- NADA

Ljubav

Previše razmišljate i previše se opterećujete pitanjima na koje nemate pravi odgovor, umesto da se više posvetite voljenoj osobi. Sa malo truda vaš odnos može tokom ovog meseca izvući na površinu sve skrivene i potisnute emocije i nežnost između vas dvoje. Ukoliko priželjkujete prinovu, budite posebno « vredni » u drugoj polovini meseca. Slobodni pripadnici ovog znaka su željni pravih, dubokih emocija. Zeljni su da se prepuste i uživaju sa osobom koja bi umela da ih dotakne u srž. Da li je moguće da vam neko baš ovakav naleti tokom marta ? Pa, jeste – i to u drugom delu meseca.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja 2019: Blizanac mnogo radi, Riba uživa u ljubavi, Vaga uzima stvari u svoje ruke

Posao

Gomila planova, mnoštvo ideja – a pomaci mali. Bar ćete takav osećaj imati većim delom marta meseca. Čini vam se da se sve nešto vrti u vazduhu oko vas, ali sve je to neopipljivo I nikako da dohvatite te šanse koje su vam potrebne. Jedino što se ističe tokom ovog meseca jeste bilo koji vid saradnje ili trgovine sa inostranstvom. Finansije – trošite preko potreban novac na nebitne stvari.

Zdravlje

Dosta ste osetljivi, naročito respiratorni trakt. Takođe, trebali biste da odete na kontrolu kod zubara.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019

STRELAC

LJUBAVNICA- ČEŽNJA- IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Malo ljubavi, malo tenzije i mnogo potrebe da se zajedničkim snagama dođe do rešenja za pitanja koja vas oboje muče – sve ovo će obeležiti mart mesec Strelčevima u emotivnim vezama. Kraj meseca bi mogao doneti promene koje su vam toliko potrebne. Slobodni pripadnici ovog znaka – povremena dešavanja sa nekim iz vaše emotivne prošlosti teško da mogu prerasti ponovo u stabilan odnos, ali vam mogu donositi zabavu i dobro raspoloženje. No, trebali biste da obratite pažnju i na nove osobe u vašem životu – neko se jako trudi da privuče vašu pažnju i osvoji vas.

Posao

Na poslu standardno – mnogo gužve, mnogo obaveza – a verovatno je da će neke od njih biti i iz prethodnog perioda kojima ponovo morate da se posvetite. Nervoza jeste prisutna, ali vi uspevate dosta dobro da se izborite sa svim iskušenjima i preprekama. Po pitanju finansija – u drugoj polovini meseca treba biti obazriviji i pažljivije raspolagati novcem. Izbegavajte rizike i veće investicije.

Zdravlje

Problemi sa kičmom i krvnim pritiskom kod starijih Strelčeva. Mlađi – meteoropatske tegobe, uglavnom kroz glavobolju ili manju anksioznost.