Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019: Povišica za Ribe, Vaga u ljubavnoj nedoumici, Ovan ujeda od nervoze

0
4347

RAK

ČEŽNJA- POSETA- NADA

Ljubav

Slobodnim Rakovima je samo prva dekada marta statična, možda čak malo i obojena prošlošću ili osećajem zaglavljenosti u razmišljanjima o nekome ko nije pored vas. Prošle emotivne priče ostavite iza sebe, vreme vam je da date šansu svom srcu da ponovo zavoli. Aktivirajte se oko polovine marta, jer će ovaj period iznedriti mnogo kontakata sa suprotnim polom, a iz ovog mnoštva probraće se neko ko zaslužuje vaše srce. Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ne trebaju da razmišljaju o onome što nemaju, već o onome što imaju. A trenutno imate vrlo korektan odnos sa voljenom osobom.

Posao


Druga dekada marta najbolja je za konkretne aktivnosti i pokretanje dogovora. U suštini, prilike koje tada napravite možete kasnije samo razvijati i nadograđivati. U tom periodu zaista je potrebno da budete aktivni, da se angažujete, da ne čekate da šanse pronađu vas, već da im krenete u susret. Po pitanju finansija – nećete biti baš nezadovoljni, ali smatrate da možete mnogo više.

Zdravlje

Biće vam osetljivi grlo i pluća. Takođe, moguće su alergije ili hormonski problemi. Potrudite se da budete što više u prirodi, u pokretu. Boravak pored vode vam odmara dušu.

LAV

PISMO- NESREĆA- LJUBOMORA

Ljubav

Jedina karta koja je stopostotno povoljna u vašem mesečnom „izvlačenju“ jeste karta Pismo. Pismo predstavlja vedar duh, lepe, iskrene i otvorene reči i komunikaciju koja se zasniva na poštovanju i prihvatanju čak i toga da se neko ne slaže sa nama po određenim pitanjima. E vidite – sada sve ovo primenite u odnos sa voljenom osobom i nema glava da vas boli. Ili idite kroz kartu Nesreća – svađajte se, ili kroz kartu Ljubomora – sumnjajte i optužujte…..Kako god vam drago i šta god više volite….Slobodni Lavovi će lepo da se provedu i uživaju tokom marta. I to je potpuno dovoljno.

Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za maj 2019: Flertovi i avanture za Blizanca, Jarac pod ogromnim stresom, veliki preokret na poslu kod Škorpije

Posao

Da će biti nesigurnosti, promena i turbulencije – hoće. Da se iz svega ovoga možete vrlo lako ispetljati i pobediti – da, možete. Nemojte da sumnjate u sebe i u svoje ciljeve, probudite ono vaše čuveno samopouzdanje, a ako ne možete – makar ga odglumite. Ne pristajte na ono za šta ste od početka svesni da nije za vas ili da nećete biti adekvatno plaćeni. Bolje jedna dobra prilika neko deset nikakvih.

Zdravlje

Niste mi baš najblistaviji po pitanju zdravlja. Doduše, ima tu mnogo umora i stresa – ako biste makar ovo prvo mogli da rešite – bilo bi odlično.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019

DEVICA

GUBITAK- PUTOVANJE- BOLEST

Ljubav

Ne verujem da slobodne Device mogu pronaći ono što traže tokom ovog perioda. Naravno – osim ako ste za neku „slobodniju“ varijantu – bez obaveza, kad se vidimo – vidimo se. Ili hoćete samo dobro da se provedete i zabavite. Jer, sa ovakvim kartama – one prave ljubavi i novih emotivnih početaka na iole stabilnijim osnovama – nema. Eventualno bi drugi deo meseca mogao nešto da malkice pokrene u tom pravcu, ali moram da priznam da mi ovo ne izgleda kao realizacija…..Oni koji su u vezama i brakovima moraju što pre da promene nešto u odnosu sa voljenom osobom. Previše je loših situacija u vašoj vezi.

Posao

Ukoliko se budete oslanjali na neproverene informacije ili na druge i njihova obećanja – može da se dogodi da povučete poteze zbog kojih biste se kasnije kajali. Zato vam se u ovom mesecu savetuje da svemu pristupate vrlo oprezno i polako. Nema zaletanja ni kada su finansije u pitanju – i u ovom segmentu morate biti vrlo proračunati i isplanirati sve, da ne biste ostali na gubitku.

Zdravlje

Zdravstveni segment – onako. Dosta promenljiva energija, a i vi ćete biti skloni da radite protiv sebe. Potrebne su promene u životnim navikama.