Horoskop po ciganskim kartama za maj 2019: Flertovi i avanture za Blizanca, Jarac pod ogromnim stresom, veliki preokret na poslu kod Škorpije

0
8552
Dnevni horoskop za 27. jul 2019.
Dnevni horoskop za 27. jul 2019.

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2019: Saznajte odmah kakvu sudbinu vam proriču ciganske karte za tekući mesec, piše Moj Astrolog.

OVAN

NESREĆA-PUTOVANJE-UDOVICA

Ljubav

Biće u maju mesecu i momenata i dana koji će testirati odnos sa voljenom osobom – kada će na prvom mestu biti nervoza ili bes ili pak nezadovoljstvo….No, to ne znači da će doći do odvajanja, jer je evidentno da vas dve stvari ipak jako povezuju – jedna je strast kojoj se oboje lako predajete, a druga je odgovornost prema vašoj vezi, braku….Zato, zajedničkim snagama prevaziđite one ne tako lepe momente, a u onim drugim – uživajte! Slobodni su u jednom lepom periodu u kojem prvenstveno moraju da se opuste i uživaju punim srcem. A ljubav će doći kada i ako treba….


Posao

Prvi deo maja meseca donosi nervozu, nemogućnost da se uklopite u rokove koji su vam dati, ali sa druge strane – donosi i jaku energiju i borbeni duh. Što znači – problemi će dolaziti, ali će se problemi i rešavati. Moguće je da će vam neko ponuditi da obnovite saradnju – preispitajte sve uslove i okolnosti, pa onda donesite odluku. Po pitanju finansija – dosta troškova i ulaganja isprazniće vam novčanik.

Zdravlje

Osetljiva cirkulacija i krvni sudovi, najpre starijim Ovnovima. Kod mlađih – rekreacija bi vam prijala da opustite i telo, ali i mozak….

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2019

BIK

DAR-LJUBAVNIK-PUTOVANJE

Ljubav

Maj mesec bi mogao doneti dosta lepih momenata onima koji su u vezama i brakovima. Ne znači da će sve biti baš savršeno u vašem odnosu, ali obzirom da imate obilje mogućnosti za uživanje, lepu energiju između vas dvoje i bliskost – ja verujem da ćete negativnosti prevazilaziti lako i brzo. Biće više prilika za zajedničke izlaske, provode, pa čak stoji mogućnost i da otputujete negde na par dana…Slobodni Bikovi će imati neke novitete i fina dešavanja na emotivnom polju. No, obzirom da su karte koje su izašle za vas pomalo površne – to više potencira na nekim neobaveznim druženjima, flertovanjima i avanturicama.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2019: Preokret na poslu za Ovna, Jarac osvaja brzo i lako, Vaga ne treba da žuri

Posao

Ovaj mesec će vam otvoriti neke poslovne šanse, ali je to pre vezano za drugu polovinu maja. Tada su mogući jači kontakti sa stranim firmama, ali i za neka pomeranja ili proširenja poslovanja. U prvom delu meseca neko će vam učiniti uslugu ili pomoći konkretno ili savetom i uz podršku ove osobe raspetljaćete situaciju koja vas muči. Finansije – dobri prilivi, ali suviše lako puštate novac iz svojih ruku…

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Stariji Bikovi neka prekontrolišu šećer i holesterol. Krvni sudovi su na udaru.

BLIZANCI

UDOVAC-GUBITAK-ISTINA

Ljubav

Teško je da će sa ovim kartama Blizanci u emotivnim i bračnim vezama biti baš zadovoljni odnosom sa partnerom. Očigledno je da je negativna i teška faza između vas dvoje još uvek vrlo aktuelna, iako postoje šanse da se odnos promeni tokom drugog dela maja. Možda vam je teško da se usaglasite i dogovorite oko situacija koje su vam oboma važne, ali to ne znači da ne treba pokušavati i dalje. Sve to će ipak dati svoje rezultate. Slobodni – u prvom delu meseca možete imati kratkotrajan kontakt sa prošlošću, ali ne bih rekla da ova prošlost ima budućnost. Ostatak meseca – flertovi, avanture….

Posao

Potrebno je veliko strpljenje da bi saradnički odnosi funkcionisali, naročito tokom prvog dela maja. Niste zadovoljni, ali makar još neko vreme morate istrajavati u onome što vam se ne dopada ili što vam ne daje prave prilike za napredovanje i boljitak. U drugom delu meseca stoji mogućnost dogovora koji vam otvara nove mogućnosti – iskoristite je. Finansijski segment – izbegavajte veće troškove i rizik.

Zdravlje

Starijima – problemi sa kičmom, kostima, zglobovima. Takođe – proverite očni pritisak. Mlađi – više se odmarajte, promenite nešto u svojim navikama.